Zašto nikad neću da se udam za Srbina

Ето примјера злогуке свекрве која брани своје српско чедо, зато успјешне, паметне и смосталне жене не могу да се удају! :lol:
(Зајебавам се, наравно. Ко дирне у то што си родила, ти примитивно ногом у онај господски дио тијела који служи за сједење по ресторанима!) ;)
Срећа је да ћу бити и злогука ташта :lol: , а још је већа срећа што им нећу бити у близини.

Е, сад ми је нешто синуло! Тачније, дошапну ми сам језик нешто важно...
САМОСТАЛНА жена! Изговоримо више пута у себи ријеч „самостална” и ослушнимо шта нам она говори. Самостална... Самостална... Само и то стално... Стално сама... А? ;)

Auuuuu, brate, ovo je gadno napisano , cak i ja koji sve moze da dopusti u tipizaciji , ovo je liberalno malo previse...mislim ima sretnih okolnosti , i odnosi se prave i slucajno i neoprezno i oprezno i udaljeno , i ne stignes da trepnes ono proslo 20 godina..
Omaknu se nekom i normalni odnosi sa majkom, cak , ja sam za dve stvari na strani zena....za kviska, kad radi alternativu vaspitanja, tj vrat....
I kad namerno iz empatije i samilosti rusi uredjenje u porodici....
Ja smatram da je potrebno odstupiti od cvrstih zakona porodice prema deci koja rastu , bez da ce to ponistiti vaspitanje, ali ce omoguciti detetu da nauci da je pogresilo bez trauma...ili da nadje neki svoj put ako su pajseri roditelji , a balkan je, da se ne cudimo ako su svi pajseri....
Ne mislim samo na vaspitanje muške dece na Balkanu, već uopšte. Majka je svuda jedna i ista, pod uslovom da je normalna. I ne zameram ja tu majkama ništa,...baš naprotiv!
Zameram očevima koji očigledno ne preuzimaju dovoljno angažmana kod vaspitanja muške dece, već po principu "pređi brigo na drugoga", to prepuštaju majci. Ofc,...i na Balkanu postoje lepo odgojeni i vaspitani muškarci. I obrnuto,...mda moram priznati da su na Zapadu očevi mnogo stroži i angažovaniji po tom pitanju ( pod uslovom da su normalni).

Poslednja izmena:
Kuku kako se puni ekstremima Srbija, znaci em imam 3 susreta sa normalnim osobama, doduse jedan je pipav jer mu je zena karakondzula...znaci onoliko nekulturna a dominirajuca, to brate nije ni kulturno , a da ne govorim normalno...ali dobro postuje svoje vreme ne ebe muza za 2 pare...

A imam istovremeno 10 i vise primera katastrofalno nekulturnih reakcija i 20 onako lopovskih , usput...klasika srpska..

Jedan jedini dan.
I tako svaki dan..

Nekad se i povecava....broj pogani...
Bas razmisljam , hoce li skoro rasti broj ljudi u Srbiji posto su najavili da ce primati novi broj useljenika iz indije i butana, pakistana i bangladesa...

Срећа је да ћу бити и злогука ташта :lol: , а још је већа срећа што им нећу бити у близини.
Ма има ћера да ти ужива, да јој дивни муж свако јутро доноси каву у кревет... само да ти син не покупи неку змију која ће му тражити да јој носи каву у кревет свако јутро! ;):lol:

Него, кад помену ташту... Знаш која је код нас казна за бигамију?
Двије таште. :rotf:

Ne mislim samo na vaspitanje muške dece na Balkanu, već uopšte. Majka je svuda jedna i ista, pod uslovom da je normalna. I ne zameram ja tu majkama ništa,...baš naprotiv.
Uuuuu , tek sad bi da je neka druga tema usao u duel sa tobom, gde da ne zameras majkama, to je uzas..

Ima toliko stvari koje treba da im se zamere...orvori temu ima da napisem bar 20 razloga gde treba zestoko po majkama, a da uopste ne pipnem sindrom boginje zato sto je rodila, znas ono ja ne moram da cekam u redu na kasi , ja sam rodila decu , samo ako je isto neka majka ispred mene samo tada ja ah moram da ah cekam na kasi..

Ali ima i dobrih stvari koje rade...da opet ne uplicem i majcinska neznost ili mozda je bolje reci majcinska nezna odgovornost...posto nije bas neznost nego teranje dece da rade sta treba, ali na nezan nacin...pedagosko samilosan...

Ма има ћера да ти ужива, да јој дивни муж свако јутро доноси каву у кревет... само да ти син не покупи неку змију која ће му тражити да јој носи каву у кревет свако јутро! ;):lol:

Него, кад помену ташту... Знаш која је код нас казна за бигамију?
Двије таште. :rotf:
Баш ме брига шта ће да раде, док се мени не мешају у живот :D

Е, сад ми је нешто синуло! Тачније, дошапну ми сам језик нешто важно...
САМОСТАЛНА жена! Изговоримо више пута у себи ријеч „самостална” и ослушнимо шта нам она говори. Самостална... Самостална... Само и то стално... Стално сама... А? ;)
Prijatelju , kad ti kazes samo stalna mi treba to znaci jedno
A kad ona to cuje ona cuje samostalna...to znaci drugo...

Ма нема теорије. :D Немам ја времена за то
Звоно на вратима... Отвориш, утрче унучићи... само чујеш: „Е, покупићемо их вечерас, журимо!”, врата се затворе... па ти види шта ћеш и имаш ли времена. ;)

Звоно на вратима... Отвориш, утрче унучићи... само чујеш: „Е, покупићемо их вечерас, журимо!”, врата се затворе... па ти види шта ћеш. ;)
Мхм, само када би могли да ме наватају на једном месту, мада..дао си ми идеју да размислим о Аустралији, док још није касно :rotf::rotf:

Kuku kako se puni ekstremima Srbija, znaci em imam 3 susreta sa normalnim osobama, doduse jedan je pipav jer mu je zena karakondzula...znaci onoliko nekulturna a dominirajuca, to brate nije ni kulturno , a da ne govorim normalno...ali dobro postuje svoje vreme ne ebe muza za 2 pare...

A imam istovremeno 10 i vise primera katastrofalno nekulturnih reakcija i 20 onako lopovskih , usput...klasika srpska..

Jedan jedini dan.
I tako svaki dan..

Nekad se i povecava....broj pogani...
Bas razmisljam , hoce li skoro rasti broj ljudi u Srbiji posto su najavili da ce primati novi broj useljenika iz indije i butana, pakistana i bangladesa...
Ti ljudi sa istoka mogu samo da podignu nivo kulture u Beogradu

Evo, ja imam dve firme, jednu u Nemackoj, jednu u Srbiji, zaradjujem jako lepe pare, a ozenjen sam zenom iste snage i istih sposobnosti (ako ne i vecih sposobnosti).

Bukvalno skoro sve sto pises na ovoj temi nema veze sa zivotom.

Jok, uopste nemas tu pricu ovde na zapadu, imas je samo kod iskompleksiranih likova i likuša kojima je glavni cilj da u svom rodnom selu se pokazu ko ima vise.
Čekajte, ljudi, šta mu tačno od ova dve (oprečne) izjave lajkujete?

"Evo ja imam" pa "samo kod iskompleksiranih likova i likuša kojima je glavni cilj da u svom rodnom selu se pokazu ko ima vise."

...
I onda ja lud, SNS bot, robot itd. ad hominem od strane ove blago rečeno kontradiktorne osobe. Ali volim da se ponekad 'zakačim' sa njim, simpa mi kako ne može da izignoriše :lol:

Back