Пилипенда
Veoma poznat
- Poruka
- 12.923
nezno ali efektno
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nezno ali efektno
udaram u glavu ko sampanjac
Чек, чек... То је неки народњак... само се не могу сјетити како иде...udaram u glavu ko sampanjac
hahaha mile kiticЧек, чек... То је неки народњак... само се не могу сјетити како иде...
То онај који није Бора Спужић Квака?hahaha mile kitic
ne znam ko je to?То онај који није Бора Спужић Квака?
Некад веома популаран пјевач. Била радио емисија и као погађају замишљену популарну личност... Зову и питају је ли мушко, је ли глумац и сл, све док је одговор ДА питају и даље, кад је НЕ, онда ћао па назове неко други... И тако се отегну, откривено да је мушко, да је пјевач (а Квака био замишљен) и већ при крају емисије водитељ да убрза каже некој жени: Ево да вам помогнем... Па рецимо... ај овако: Зашта се прво ухватите ујутро кад устанете? Она ко из топа: Миле Китић!ne znam ko je to?
al si ti pipii matooor! ne znam sta je smesno tebi ovde.Некад веома популаран пјевач. Била радио емисија и као погађају замишљену популарну личност... Зову и питају је ли мушко, је ли глумац и сл, све док је одговор ДА питају и даље, кад је НЕ, онда ћао па назове неко други... И тако се отегну, откривено да је мушко, да је пјевач (а Квака био замишљен) и већ при крају емисије водитељ да убрза каже некој жени: Ево да вам помогнем... Па рецимо... ај овако: Зашта се прво ухватите ујутро кад устанете? Она ко из топа: Миле Китић!
Јес баш ја слушам народњакање, а поготово радио емисије о њима.al si ti pipii matooor! ne znam sta je smesno tebi ovde.
nije nista smesnoЈес баш ја слушам народњакање, а поготово радио емисије о њима.
А прича јесте брадата, и то обилато. Кад самје чуо, већ је била стара.
А шта је смијешно... е па...
Кад се једног јутра уватиш за киту умјесто за кваку, кашће ти се само...nije nista smesno
boze pipi pa ja sam od toga odustala davnih danaКад се једног јутра уватиш за киту умјесто за кваку, кашће ти се само...
Онда ме чуди да се не сјећаш Кваке, кажу да је био баш популаран давних дана.boze pipi pa ja sam od toga odustala davnih dana
ja se rodila malo pre nego sto je on umroОнда ме чуди да се не сјећаш Кваке, кажу да је био баш популаран давних дана.
Немам појма кад је умро, а и не памтим да сам га икад чуо/видио, знам га само из ове приче.ja se rodila malo pre nego sto je on umro
pa izguglaj kao ja!Немам појма кад је умро, а и не памтим да сам га икад чуо/видио, знам га само из ове приче.
Јес, па да ми онда по Јутубету почну искакати његови хитови!pa izguglaj kao ja!
ajde jednu tableticu pod jezik,reci aaaaaOvo je bre prokleta feministkinja
Ko je puštio zene u radne prostore djavo ga iźio!
ajde jednu tableticu pod jezik,reci aaaaa