Zašto nikad nećete razumeti generaciju Z, ni njihove probleme?

Meliot

Elita
Poruka
24.189
a jel možeš da prepričaš u jedno 2-3 rečenice?
chat gbt je idealan za takve stvari ;)

Unbenannt.JPG

Generacija Z su klinci, a tekst se odnosi na kristalnu generaciju koja je pri prelasku milenijuma vec prestala da bude generacija i svi su matori emotivno okasneli ljudi. Zrela generacija je milenijumska stigla posle kristalne, potpuno zbunjena i emotivno i intelektualno. Tako da je Z generacija pristojnija i zdravija od obe prethodne.
Sto je najvaznije, Zed generacija ne trazi razumevanje i ne pokusava da se meri sa starijima vec zive svoje vreme.

Tačno, moja generacija, milenijalci… bogu plakati.

Mi smo gori od hipija na steroidima. Osim nekoliko primeraka koji odskaču, svi moji prijatelji su skroz opušteni i jedno što nas zanima je da se putuje i radi da se zarade pare za ta putovanja (najbolje onlajn pa da se radi i putuje istovremeno). Osim toga …možda… ove moderne gluposti, klima, veganstvo, jednakost, itd. Sa 35 se ponašamo kao prethodna generacija sa 20.

No stress :vnaocare:

Kompleksno je, tekst je odličan, govori o tome kako danas generacije rođene 80-tih i 90-tih odlažu zasnivanje porodice i beže od odgovornosti. Treba pročitati, jako dobar tekst.
Свака генерација је под утицајем прошле. Што је рекла она жена у филму "Клопка", тешко нама кад наша деца крену да добијају децу или тако нешто...

a jel možeš da prepričaš u jedno 2-3 rečenice?
Ево, ја ћу, да се не мучиш;
Međutim, granice su pravila, a svi mi, ma koliko se protiv njih bunili, volimo da ona postoje jer nam ulivaju sigurnost i doživljaj da neko brine za nas i roditelji su dužni da ih postavljaju.
Ово ти је суштина васпитања, која се данас избегава, да се деца не "стресирају."... :lol:

Back