Do pre par dana koristio sam lap-top (na 266 MHz) i Yahoo Messenger, bez ikakvih problema, a onda je crko'. Sada sam nabavio drugi (Pent. III na 800 MHz, 256 Mb rama, hard disk od 40 Gb i td) ali na toj ploci nije bila integrisana muzicka kartica vec sam nju naknadno ubacio. Drajver sam nasao (uz vasu pomoc - hvala !). Kartica radi dobro, MP3 i wav startuju ali u Yahoo Messengeru nemam ton, cak ni kratkih zvucnih poruka. Kada pokusam da ukljucim Voice Chat dobijem poruku: "Your computer's audio output is already in use by another application."
Nista mi nije aktivno od drugih aplikacija sto bi zauzelo audio izlaz (bar ja tako mislim).
Na istom tom Messengeru mogu da pustim neku od ponudjenih radio stanica i onda (i samo onda) zvuka ima.
Ako neko zna ili naslucuje sta bi mogao biti uzrok ovome, rekao bih mu HVALA !!!
U svakom slucaju, hvala na paznji.
Nista mi nije aktivno od drugih aplikacija sto bi zauzelo audio izlaz (bar ja tako mislim).
Na istom tom Messengeru mogu da pustim neku od ponudjenih radio stanica i onda (i samo onda) zvuka ima.
Ako neko zna ili naslucuje sta bi mogao biti uzrok ovome, rekao bih mu HVALA !!!
U svakom slucaju, hvala na paznji.