Zašto nema više dobrih muškaraca za sex?

TrueNa žalost. Sami muškarci više cene kada se moraju pomučiti oko žene. Ako im se slobodno daje i pažljiva je i zadovoljava oni trče za onima koje treba da love. To je u prirodi. Svaka pametna žena zaključi da je bolje da bude na izvesnoj distanci sve vreme, onako da ga drži na štapu. Kada se nađe istinski zahvalan muškarac koji to ceni to je posebna dragocenost.
Nema veze sa zivotom. Niti je ona pametna kad trosi energiju na glumu.
To igranje je zamorno jbt.
 
Mislim da temu treba malo iskorigovati, umesto "Zašto nema više dobrih muškaraca za sex?" da bude "Zašto ne nalazim dobre muškarce za sex?"

Kao što neko reče, muškarci (a ni žene) ne funkcionišu na dugme. Potreban je izvestan trud, Uz to "dobar seks" je skroz individualna kategorija. Što je dobro za jednog može da bude skrozna katastrofa za nekog drugog. Razvijanje sposobnosti da se partner prepozna može da pomogne, kao i sposobnost da prepoznamo nas same. A to je podosta posla. No, kome je to značajno, posvetiće se tome dovoljno. Uz to, treba imati na umu da kvalitet seksa zapravo u najvećoj meri zavisi od nas samih, to jest od naše vlastite sposobnosti da doživimo seks, što može da nema blage veze sa partnerom.
 
Krećem ubrzanom parom

hu, hu... ! ćihu ćihu ...

train-steam.gif
 
Poslednja izmena:

Back
Top