qryak
Ističe se
- Poruka
- 2.696
Ako ništa drugo, sad je lakše naći objašnjenje za tvoj stil pisanja na forumu.ne naravno, moje loženje na mušku cevanicu je poezija, a vaše loženje na žensku je perverzija

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Ako ništa drugo, sad je lakše naći objašnjenje za tvoj stil pisanja na forumu.ne naravno, moje loženje na mušku cevanicu je poezija, a vaše loženje na žensku je perverzija
Ako ništa drugo, sad je lakše naći objašnjenje za tvoj stil pisanja na forumu.![]()
Јбг, нема женске чарапе.Mali pad temperature i meni stopala vec hladna, trebaju mi carape.
Kako nema neke zenske da mi ugrije ovo...![]()
Fore su ti tako dobre da zasluzujes gostovanja na domacim televizijama.Јбг, нема женске чарапе.
Пробај у специјализованим продавницама.
Apsolutno nista nit me zanimajuE pa dobro onda ali u cemu je onda tvoja poenta. Sta si to htela da procitas u komentarima?
cuj sta ce joj doktor?šta znači ovo pitanje
šta će joj doktor
svako je neciji crveni krstImam svog usrecitelja
Nisam ja crveni krst
...ako si siguranobrisa mi poruku,i sad ne znam gde sam stao,nepouzdan sam
ona pouzdana kad briše![]()
ukinuli reputacije...nema smijeha,
ugled je u pitanju...![]()
pa kako je biloa naslov teme je malo...kako bi reko... nema nam nekog dobrice za sex...
duplo vezano al reverzibilno...dobrica po karakteru i sex za pamcenje nesto ne ide kombinatorno![]()
Imam 1 termin u avgustu da te ubacim za 20iMožda su svi najbolji zauzeti?
Ali može da se nađu i slobodni, ali je gužva.
Jedan od problema je što pojedini muškarci uopšte nemaju osećaj za žene, tj ne vide da imaju ikakav ključ koji bi otvorio bravu.
Kakav je to ključ? Šta to otvara neku ženu? Koliko se ti ključevi razlikuju?
I verujem da kada neko ukapira šta je to, da postaje uspešan.
Ali tu ima neki problem.