електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 118.408
Немој мени то да објашњаваш, кажем да постоје теоретичари завере који кажу да је мали само подметнут. Глупости ..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Nije tacno, ta devojcica je bila u hodniku kada je krenula na fizickom i direktno je videla vise pucaca.a cinjenicu da su deca rekla da je on usao u ucionicu i pripucao i da su oni zalegli teoreticari zavera preskacu i okrecu se ka jednom snimku kao krucijalnom dokazu gde devojcica koja nije ni bila prisutna jer je bila u sali za fizicko prica kako je cula pucnjeve i ovi odmah..bilo je vise pucaca a u stvari bilo je vise pucnjeva jednog pistolja.
I da je sposoban nije sam sve organizovao.inace ko ne veruje da je dete sposobno za tako nesto neka pogleda film dnevnik janga trovaca
zbog takvih pametnjakovica i imamo nakaradne zakone jer pobogu, kako dete moze da napravi ovakav zlocin, mora da je neko drugi to uradio.
a cinjenicu da su deca rekla da je on usao u ucionicu i pripucao i da su oni zalegli teoreticari zavera preskacu i okrecu se ka jednom snimku kao krucijalnom dokazu gde devojcica koja nije ni bila prisutna jer je bila u sali za fizicko prica kako je cula pucnjeve i ovi odmah..bilo je vise pucaca a u stvari bilo je vise pucnjeva jednog pistolja.
inace ko ne veruje da je dete sposobno za tako nesto neka pogleda film dnevnik janga trovaca
Pogledajte prilog 1356943
koji je napravljen po istinitom dogadjaju.
https://www.istorijskizabavnik.rs/b...a-uju-za-njegove-zloine-ljudima-pripadne-muka
okaci klip pa ces se uveriti da nisi u pravu.Nije tacno, ta devojcica je bila u hodniku kada je krenula na fizickom i direktno je videla vise pucaca.
i ti osim cistog tvog "razmisljanja" nemas nikakav konkretan dokaz?I da je sposoban nije sam sve organizovao.
ili je prosto psiho..to ti nije palo na pamet?Jer kad neko ovako bez ikakvog razloga izvrsi zlocin...pobivsi random osobe iz okruzenja mu...
Trag je samo jedan = programiran od satanisticke sekte kao mracnog dela neke i necije sluzbe...
ili je prosto psiho..to ti nije palo na pamet?
Kacio sam i jasno je rekla da je krenula ka sali i videla da pucaju na obezbedjenje.okaci klip pa ces se uveriti da nisi u pravu.
Ja krivim najvise nase sluzbe jer oni su direktno omanuli, nebitno da li je CIA, MIA ....Nadalje cak je i skice napada pisao na engleskom...
Dakle MK Ultra programing je definitivno dosao sa Zapada...verovatno od odredjene sluzbe...Mi6 ili CIA treceg nema...
Ja krivim najvise nase sluzbe jer oni su direktno omanuli, nebitno da li je CIA, MIA ....
da, rekla je i da je videla obezbedjenje kako pada na podUKacio sam i jasno je rekla da je krenula ka sali i videla da pucaju na obezbedjenje.
da, rekla je i da je videla obezbedjenje kako pada na podU
devojcica ne zna padeze i zato tako prica ali teoreticari zavera to prosto obozavaju da koriste.
Možemo mi svaljivati krivicu na državu, rijalitije, strane službe koliko hoćemo ali vidim samo ogromnu krivicu oca i verovatno majke.
Slučaj iz Mladenovca je nešto drugačiji ali i tu su opet ključni roditelji.
A kad napune 18 onda sva odgovornost roditelja pada u vodu?Možemo mi svaljivati krivicu na državu, rijalitije, strane službe koliko hoćemo ali vidim samo ogromnu krivicu oca i verovatno majke.
SlucajnoKise kod nas ne prestaju fakticki mesec dana od zlocina upravo...
...
Da je ubica iz Mladenovca hospitalizovan ili zatvoren kao "dete" od 10 godina kada je ubio prvog psa ovoga nebi bilo.Ali kad mi to govorimo nailazimo na komentare tipa:Možemo mi svaljivati krivicu na državu, rijalitije, strane službe koliko hoćemo ali vidim samo ogromnu krivicu oca i verovatno majke.