Zasto nema snimaka KK-a pre izvrsenje zlocina? A kretao se samim centrom gde ima xyz kamera...?

a cinjenicu da su deca rekla da je on usao u ucionicu i pripucao i da su oni zalegli teoreticari zavera preskacu i okrecu se ka jednom snimku kao krucijalnom dokazu gde devojcica koja nije ni bila prisutna jer je bila u sali za fizicko prica kako je cula pucnjeve i ovi odmah..bilo je vise pucaca a u stvari bilo je vise pucnjeva jednog pistolja.
Nije tacno, ta devojcica je bila u hodniku kada je krenula na fizickom i direktno je videla vise pucaca.

zbog takvih pametnjakovica i imamo nakaradne zakone jer pobogu, kako dete moze da napravi ovakav zlocin, mora da je neko drugi to uradio.

a cinjenicu da su deca rekla da je on usao u ucionicu i pripucao i da su oni zalegli teoreticari zavera preskacu i okrecu se ka jednom snimku kao krucijalnom dokazu gde devojcica koja nije ni bila prisutna jer je bila u sali za fizicko prica kako je cula pucnjeve i ovi odmah..bilo je vise pucaca a u stvari bilo je vise pucnjeva jednog pistolja.

inace ko ne veruje da je dete sposobno za tako nesto neka pogleda film dnevnik janga trovaca

Pogledajte prilog 1356943

koji je napravljen po istinitom dogadjaju.

https://www.istorijskizabavnik.rs/b...a-uju-za-njegove-zloine-ljudima-pripadne-muka

Ovde je pitanje ko, kada i kako je programirao to kako kazes dete...
Ja sam gotovo siguran da je on na neki nacin programiran-uzombiran...ja kazem MK Ultra kao metaforu, ali na takav neki nacin programiran sigurno...od strane mracnih struktura nekih sluzbi...pretpostavimo stranih...mada su i "naše" vec odavno strane...tj pod kontrolom istih...jos od CIA Stanišića pa nadalje...

Dakle...
Evo sve da pratimo zvanicni narativ da je to sam on uradio...ostaje pitanje ko ga je programirao...a neko/nesto sigurno jeste !

- Na nasu zalost otac ga je vrlo verovatno naucio pucanju...bar tako nam kazu mediji...
Doslo se i do streljane Partizana...u kojoj pak kazu da mali nije nikad pucao tu...

Mnogo interseantnije bi bilo nam saznati gde je isao na AirSoft ili kako se vec zove ta druga pucacka mu zanimacija...
Otuda verovatno potice i ona zajednicka fotka sin-otac na pucnjavi...

Dakle kao sto se ulazi u trag njegovoj pucackoj obuci...tako se treba uci u trag i mracnim strukturama koje su ga programirale za zlocin...

Jer kad neko ovako bez ikakvog razloga izvrsi zlocin...pobivsi random osobe iz okruzenja mu...
Trag je samo jedan = programiran od satanisticke sekte kao mracnog dela neke i necije sluzbe...

...

I da...
Bitno pitanje je idalje otvoreno...
Ako je pistolje uzeo od caleta...ajde...

Ali...
Gde, kad i kako je pribavio benzin i spremio molotovljeve koktele?

Da je spremao u stanu to bi se osetilo i namirisalo...a svi su se porodicno ispratili istog jutra iz stana po recima majke...

Gde je na kojoj pumpi uzeo benzin...ako pretpostavimo da nije izvlacio na cevku iz rezervoara necijeg auta...

Tog jutra po satnici izvrsenja zlocina i recima majke o ispracaju u skolu...sigurno nije spremao tog jutra koktele... vec je imao spremne od pre i mozda drzao u nekom šteku na putu do skole ili kako vec...?

Na putu do skole mu nema pumpi...
Dan pre je bio na nekom izletu porodicnom prvomajskom...
I vratili se skupa...
Dakle on je i pre prvog maja imao negde u nekom šteku te koktele...
Sem ako ih duboka drzava i mediji nisu izmislili?

Dakle to sa koktelima je veliki trag...
A nije odgovoreno na njega...

...

Jer kad neko ovako bez ikakvog razloga izvrsi zlocin...pobivsi random osobe iz okruzenja mu...
Trag je samo jedan = programiran od satanisticke sekte kao mracnog dela neke i necije sluzbe...
ili je prosto psiho..to ti nije palo na pamet?

ili je prosto psiho..to ti nije palo na pamet?

Moze on biti psiho 100 puta...ali:

1) Da ga je otac vodio na pecanje umesto na streljanje - ne bi znao pucati...sto bi u startu bar umanjilo broj zrtava pod pretpostavkom da bi npr napao nozem ili cime vec...

2) Da otac lekar...nije drzao arsenal oruzja za citav vod...KK ne bi imao takodje cime pucati...

To dvoje mu je dalo u ruke oruzje i vestinu pucanja...

Premda idalje poput kamera, ostaju enigma ti molotovljevi kokteli...to je siva zona istrage izgleda...jednako kao i kamere...

Jer on je te motovljeve koktele (ako zaista postoje...) pokupio iz nekog šteka na putu do škole...u stanu ih sigurno nije drzao niti spravio...jer bi se to osetilo i bilo itekako sumnjivo, ako ne ludom ocu onda sigurno majci koja fakticki radi forenziku izmedjuostalog...pri bioloskom fakultetu...

3) Sem toga gotovo sam siguran da je programiran da ovo izvrsi...jer ako je to u Americi "normala" da deca ubijaju decu (mada i tamo cesto je to plod tajnih crnih operacija i eksperimenata nad ljudima), kod nas pak u nasem mentalitetu to nije svakodnevnica...
Sem ako i nase crne strane sluzbi po ugledu na gazde im iz CIA-e i Mi6-a nisu krenule sa tim crnim operacijama...

Uostalom sam Predsednik drzave je pred sirokim auditorijum prikazao YT video kojeg je KK gledao i koji neodoljivo simulira ovo sto je on uradio...
Sem sto se programirao i kroz neke vrlo specificne filmove...opet americke...

Nadalje cak je i skice napada pisao na engleskom...
Dakle MK Ultra programing je definitivno dosao sa Zapada...verovatno od odredjene sluzbe...Mi6 ili CIA treceg nema...

...

Ja krivim najvise nase sluzbe jer oni su direktno omanuli, nebitno da li je CIA, MIA ....

Pa ako su tzv "naše" sluzbe pod kontrolom CIA-e i Mi6 onda se nista i ne pitaju...

Pa u ovoj zemlji se nije smelo isterati do kraja atentat na Djindjica dakle na Premijera...
Jer bi se doslo do CIA i Mi6-a...
Tek sad 20 godina posle Tadic i to stidljivo nesto mrmlja...iako su indicije bile jasne od starta...da je atentat dosao sa Zapada...

....

da, rekla je i da je videla obezbedjenje kako pada na podU
devojcica ne zna padeze i zato tako prica ali teoreticari zavera to prosto obozavaju da koriste.

Devojcica je i u šoku... i ti verovatno ne bi znao ni padeze ni glagole ni imenice ni zamenice da pred tobom padaju upucana deca...a kamoli dete to da vidi...

...

Možemo mi svaljivati krivicu na državu, rijalitije, strane službe koliko hoćemo ali vidim samo ogromnu krivicu oca i verovatno majke.

Slučaj iz Mladenovca je nešto drugačiji ali i tu su opet ključni roditelji.

Naravno rekoh vec da ga otac nije upoznao sa oruzjem...ne bi ove nesrece ni bilo...ili bar ne u ovom obimu...

Ali ako su vec roditelji zakazali nije smeo sistem zakazati...
Nije on ni prvi ni poslednji kod kojeg su roditelji zakazali...premda oni pricaju da su mu pruzili sve...pa i dadilju...koja se pojavila kao svedok takodje...

Dakle:

- Zakazali i roditelji...koji su mu dali oruzje u ruke...

- Zakazao i sistem...koji je dao roditelju toliko oruzje u ruke...

- Zakazale i bezbedonosne sluzbe...kojima su neke mracne sluzbe programirale klinca ubicu u PRVOM BEZBEDONOSNOM PRSTENU (Predsednistvo, Vlada, Skupstina, NBS, Ministarstva, sami centar...)
Ako to ne znaju cuvati...pa sta znaju?

- Zakazalo i drustvo...koje se tek sad setilo da protestvuje protiv Pink sekte...iako iza nje i njenog vlasnika vec odavno ima xy smrtnih slucajeva...

...

Da, ovo je Edvin. Neko je ukrao njegovu fotografiju sa starog naloga pre izvesnog vremena“, naveli su za Raskrikavanje iz kluba ABS Powerlifting sa sedištem u Dablinu. Hotea, kako se može videti na njegovom Instagram nalogu, trenira za ovaj klub. I Istinomer je objavio podatak sa sajta Irish Powerlifting Federation o tome da Hotea nastupa kao član ABS Powerliftinga.

https://www.raskrikavanje.rs/mobile...-nije-maloletni-K--K-vec-mladic-iz-Irske-1173

Možemo mi svaljivati krivicu na državu, rijalitije, strane službe koliko hoćemo ali vidim samo ogromnu krivicu oca i verovatno majke.

Slučaj iz Mladenovca je nešto drugačiji ali i tu su opet ključni roditelji.
Da je ubica iz Mladenovca hospitalizovan ili zatvoren kao "dete" od 10 godina kada je ubio prvog psa ovoga nebi bilo.Ali kad mi to govorimo nailazimo na komentare tipa:
Bolje pravite i setajte decu mesto kucica...
Vise volite pse nego ljude...
Smrt psa tragedija a milioni praseca,jagnjica,pilica koje pojedete nije
..........

...

Dakle...ako uzmemo zvanican narativ da je samo KK ubica...:

1)
Mozete obe adrese i njegovog stana i skole i ukucati u mape i videti da je njemu do skole trebalo 10 minuta.

2)
Mozete i sami prosetati tom trasom i videti xy nadzornih kamera...jer prolazi kraj EPS-a, Beograđanke, nekoliko banaka, Ministarstava, firmi i lokala sa video nadzorom pa sve do same škole koja je takođe kazu imala video nadzor...

3)
Na toj 10 minutnoj trasi nema benzinskih pumpi...a on je imao molotovljeve koktele kazu iz mup-a...
Koktele sigurno nije spremao tog jutra jer majka rece da je decu spremila i ispratila u skolu...a i osetilo bi se da je spremao i drzao koktele u kuci... Oseti se i prazna limenka piva a kamoli molotovljevi kokteli...
Vec ako ih je (kako mup i mediji kazu...) imao morao je imati neki usputni štek gde ih je ranije uštekao i usput pokupio...

4)
Mediji kazu da je ranac nosio ispred sebe, radi lakseg vadjenja i manipulacije oruzjem...

Itd...

Sve ovo i bez snimaka same pucnjave bi moralo se videti na snimcima...i to vrlo precizno, jer kamere svih ovih navedenih objekata su sigurno vrlo dobre, posto se ne radi o dragstoru u Maloj krsnoj vec o bankama i drzavnim institucijama...

Ali...
Snimaka nema...

...

Back