Zasto nema naprednjaka na internetu

Poruka
21.521
Poznajem gomilu ljudi sto mladjih a jos vise starijih koji su fakultetski obrazovani a ne kriju da su za Vucica . Njihov glavni argument je da je Kosovo izgubljeno jer je dole puno Siptara koji ne zele prihvatiti srpsku vlast i da Vucic dovodi investitore , cuva mir i stabilnost , itd . .

A zasto onda na Forumu Krstarice ili na youtube i drustvenim mrezama je 99 posto ljudi protiv Vucica . Zasto taj toliki narod koji ga podrzava ne brani svoje stavove na internetu . ZASTO ? To sam se uvek pitao . Ima li neko odgovor ?

Naprednjaci imaju vlast, televiziju, novine.

Bilo bi previše i internet da preplave.

Mada na primer često komentarišu vesti u velikom broju odredjenih novina na internetu i jave se na live stream kad su neki protesti i komentarišu.

Nema ih na forumima, tviteru, fejsu nešto preterano, to je jedino što opozicija ima.

Poznajem gomilu ljudi sto mladjih a jos vise starijih koji su fakultetski obrazovani a ne kriju da su za Vucica . Njihov glavni argument je da je Kosovo izgubljeno jer je dole puno Siptara koji ne zele prihvatiti srpsku vlast i da Vucic dovodi investitore , cuva mir i stabilnost , itd . .

A zasto onda na Forumu Krstarice ili na youtube i drustvenim mrezama je 99 posto ljudi protiv Vucica . Zasto taj toliki narod koji ga podrzava ne brani svoje stavove na internetu . ZASTO ? To sam se uvek pitao . Ima li neko odgovor ?

Ovo je stara nacija.Kod nas su ljudi sa 50+ većina.A većina tih ljudi je za Vučića i ne koristi internet.Vučićevi protivnici se kriju uglavnom u mlađoj polpulaciji,koja je aktivna na net-u.
Elem,mali broj ljudi koji imaju fakultetsku diplomu su za likove poput Vučića.Možda oni što su diplomirali '60.-ih....

Ovo je stara nacija.Kod nas su ljudi sa 50+ većina.A većina tih ljudi je za Vučića i ne koristi internet.Vučićevi protivnici se kriju uglavnom u mlađoj polpulaciji,koja je aktivna na net-u.
Elem,mali broj ljudi koji imaju fakultetsku diplomu su za likove poput Vučića.Možda oni što su diplomirali '60.-ih....

DA. Bejbi bumeri od 1944-1956 su se radjali po generaciji 165.000 godisnje. 70.tih po oko 90.000 danasi ovi iza 2010 oko 65.000 rodjenih.

Za 20 god. izumiranjem najbrojnijih mozemo se POLITICKI UNORMALITI i URAVNOTEZITI>

Ja poznajem ogroman broj ljudi koji su fakultetski obrazovani, u cetrdesetim su i apsolutno su za Vucica . A ima mnogo i mladih u dvadesetim i tridesetim koji su isto za SNS . Zasto ti ljudi ne brane svoje stavove po forumima , youtubeu i drustvenim mrezama :think: Ovde na Krstarici nema 2 posto Vucicevaca a realno u narodu ako oduzmemo bas staru populaciju koja ne koristi internet opet je veliki broj za SNS ....

Ja poznajem ogroman broj ljudi koji su fakultetski obrazovani, u cetrdesetim su i apsolutno su za Vucica . A ima mnogo i mladih u dvadesetim i tridesetim koji su isto za SNS . Zasto ti ljudi ne brane svoje stavove po forumima , youtubeu i drustvenim mrezama :think: Ovde na Krstarici nema 2 posto Vucicevaca a realno u narodu ako oduzmemo bas staru populaciju koja ne koristi internet opet je veliki broj za SNS ....

Ako oduzmeš stare koji ne koriste net i obrazovana,ostaje šaka jada ljudi za Vučića.To su pokazala i neka istraživanja.Svojevremeno ih je radio i Đorđe Vlah :mrgreen:
Tvoje lično iskustvo i poznastva su samo tvoje lično iskustvo i poznastva.Ja,a verujem ni većina drugih ljudi ,ih nema...

Srame se javno se blamirati i pod nickom, vec je to sve kvarni interes, lazu ih za ocene, posao, kombinaciju, a puno ih je neinteligentnih sa fals diplomama.

Ako oduzmeš stare koji ne koriste net i obrazovana,ostaje šaka jada ljudi za Vučića.To su pokazala i neka istraživanja.Svojevremeno ih je radio i Đorđe Vlah :mrgreen:
Tvoje lično iskustvo i poznastva su samo tvoje lično iskustvo i poznastva.Ja,a verujem ni većina drugih ljudi ,ih nema...

Mislim da nisi u pravu ....... to da su samo penzioneri za Vucica je mit

Poznajem 25-30 ljudi koji poseduju diplome državnih fakulteta, uglavnom BU, i nijedan ne može da smisli SNS i Muslijua.

Otprilike znam ko su članovi SNS u mojoj MZ i jedini fakultetski obrazovani među njima su zaposleni u državnim i gradskim institucijama i preduzećima a ima ih otprilike 5-10% od ukupnog članstva.

Poslednja izmena:
Poznajem 25-30 ljudi koji poseduju diplome državnih fakulteta, uglavnom BU, i nijedan ne može da smisli SNS i Muslijua.

Otprilike znam ko su članovi SNS u mojoj MZ i jedini fakultetski obrazovani među njima su zaposleni u gržavnim i gradskim institucijama i preduzećima a ima ih otprilike 5-10% od ukupnog članstva.

Slično iskustvo imam i ja.To pokušavam da objasnim Sotketu...

Mislim da nisi u pravu ....... to da su samo penzioneri za Vucica je mit

Имам пријатеља, дипломирани инжењер електротехнике. Када је била она трка са Тадићем 2012. подржавао је Тому и Вучка. Сада их не може очима гледати.

Мислим да није једини, ухватили су доста људи својим популизмом, тенковима ћемо на Косово и слично. Мислили људи два бивша радикала, не могу они бити чке. А испали веће од Досоваца.

Pa od 40 do 60 je isto masa ljudi za Vučka.

Oni od 18 do 40 ili su apstinenti ili uglavnom glasaju opoziciju.

Ovi 60+ su najviše za Vučka, to su ovi poput TONOLANA.

Zasto onda ta masa ljudi ne ulazi sa nama u klinc na internetu.....

- - - - - - - - - -

Zasto Vucic ne izlazi na TV duele?

To su Naprdnjaci.

Znaju ko su i sta su.

I to je jos jedan mit.. kad je Tadic izlazio na duel kad je bio predsednik ili Kostunica..... ?

Имам пријатеља, дипломирани инжењер електротехнике. Када је била она трка са Тадићем 2012. подржавао је Тому и Вучка. Сада их не може очима гледати.

Мислим да није једини, ухватили су доста људи својим популизмом, тенковима ћемо на Косово и слично. Мислили људи два бивша радикала, не могу они бити чке. А испали веће од Досоваца.

Sada i SZS isto priča oko Kosova kao i SRS i SNS do 2012.

Sve su to populizmi dok si u opoziciji.

- - - - - - - - - -

Zasto onda ta masa ljudi ne ulazi sa nama u klinc na internetu.....

- - - - - - - - - -

I to je jos jedan mit.. kad je Tadic izlazio na duel kad je bio predsednik ili Kostunica..... ?

Zato što oni od 40 do 80 ne koriste internet kao oni od 18 do 40.

Sada i SZS isto priča oko Kosova kao i SRS i SNS do 2012.

Sve su to populizmi dok si u opoziciji.

- - - - - - - - - -

Zato što oni od 40 do 80 ne koriste internet kao oni od 18 do 40.

Sam si rekao da su ovi od 40 do 60 za Vucica a ovde na forumu je 70 posto ljudi upravo u toj starosnoj dobi i 90 posto njih su protiv aktuelne vlasti..... kako to objasnjavas

- - - - - - - - - -

Ni Sloba ni Koštunjavi nisu išli na duele.

Djindjić valjda jeste par puta.

Ne secam se ni da je Borhan Tadici izlazio na TV duele.

Back