Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 101.505
Pogodila te je u sred vucicevog bonusu za vas penzionere.
Inflacija vas jede polako.
Pogodila te je u sred vucicevog bonusu za vas penzionere.
Glupost , neka ti salju na adresu ... tako radi mobi banka a pin generises u aplikacijiZnas kako danas idem kod notara, da ovlastim zenu da mi podigne kartice u banci, jer ne mogu
da dopeljam do tamo... secer mi udario na noge zestoko...
Meni ne smeta da drugi pliva u parama, smeta mi sto moja zena ima platu 45k dinara. Manje nego sto njen otac ima penziju.Jeste ali da je pravne drzave ne bi bilo ni ovolike korupcije i kriminala.
Znaci krenes iz korena ...
Pa ovde jos uvek nema socijalnim karata i da se vidi koliko koji na vlasti ima imovine ... ovde se sve kkrije a scako zna cije je sta u njihovim krugovima.
E ovo je inteza, da im ***** materina, traze notara, i nece da salju na adresu.Glupost , neka ti salju na adresu ... tako radi mobi banka a pin generises u aplikaciji![]()
Muka te natera , sve se nauci u zivotu.Meni ne smeta da drugi pliva u parama, smeta mi sto moja zena ima platu 45k dinara. Manje nego sto njen otac ima penziju.
Smeta mi sto nijedan drugi posao ne nudi mnogo vise... dakle imas samo neka zanimanja, poput IT, koja bolje zaradjuju,
ali to samo mali broj ljudi zna da radi...
Vade se na bezbednost , kao sigurnije je da ti licno uruce...E ovo je inteza, da im ***** materina, traze notara, i nece da salju na adresu.
Cak i supernova salje ugovor na mail, bez papira i smaranja, a ovi "talijani",
zajebavaju...
Pričam o ljudima nesposobnim za rad iz zdravstvenih razloga. I onim lišenim poslovne sposobnosti. Oni imaju trajnu socijalnu pomoć. Ostali ne.PA da ali nisu lisene sexa ... Pancevo je postalo cigamala .. svaka romkinja sa socijalom se i ***** ...
Zasto se ne legalizuje prostitucija i da se lepo skinu sa grbace drzave ...
Ili si empata ili si psihopata. Ne postoji sredina.Oh pa ti si empata.
Ja ovim prosijacima kazem da se obrate socijalnom radu ... to im je lokacija gde treba da prose.
Ova prokleta drzava je napravila takav sistem vrednosti gde su penzioneri koji su radili i zaradili penziju u istoj ravni sa prevarantima romske orijentacije koji rade i traze pomoc od drzave.
Ja sam tu pored nje mogu da je naucim, ali je totalno ne zanima, kao i vecinuMuka te natera , sve se nauci u zivotu.
A kako se zove onaj koji prosi za navodno da se prehrani , donesem mu kifle a on kaze da nije gladan , trebaju mu pare...Ili si empata ili si psihopata. Ne postoji sredina.
A, naravno da ne mislim na one koji prose, nego na posten svet koji radi vredno, a kojem je vrednost primanja prepolovljena.
Ne moze meni da bude dobro ako je njima lose, bez obzira na moj materijalni status. Jer oni su u velikoj vecini.
Ne znam gde zivis i kolka ti je plata, al kad ode 1700 evra na rezije i zivot, svako
mora da oseti...
A kako se zove onaj koji prosi za navodno da se prehrani , donesem mu kifle a on kaze da nije gladan , trebaju mu pare...
U lazi su kratke noge a neki imaju i lazne izvestaje od lekara kako bi prosili i koristili empate ...
Ja nisam psiho , oni su pokvareni.
A to znaci da se u socijalizmu bolje zivelo >>> @bmaxa se ne slaze ...Pa ja ne osecam, stvarno, nicega se nisam odrekao, zivim istim kvalitetom kao i pre ove inflacije. Jeste da mi manje para ostane od zarade nego ranije, ali i dalje ne moram da ista smanjim, da se icega odreknem, da promenim ijedan plan....
No, kao sto vec rekoh jedno tri puta - osecam krizu jer, ako nista drugo, vidjam mnogo manje nasmejanih lica na ulici.
A to znaci da se u socijalizmu bolje zivelo >>> @bmaxa se ne slaze ...
Danas samo pijani su nasmejani.
Pa bilo je vise nasmejanih ... tesko da je tako u totalitarnom komunizmu ...Kojem socijalizmu? Socijalizam je u Nemackoj. U Srbiji nije, niti je ikada bio. U SFRJ je bio totalitarni komunizam, pravog socijalizma tu nije bilo.
Pa bilo je vise nasmejanih ... tesko da je tako u totalitarnom komunizmu ...
Cuj pa to je normalno ... nije bilo kompova za mase za vreme Tita.Vise nego danas pod Vucicem - da. Ali bolje se zivelo u periodu 2001. - 2009. nego u komunizmu.
Ej i ja sam se nekada davno igrao u blatu ... i bilo je druzenja ... ove danasnje generacije su prosto operisane od toga.Bogami, sada kako je, kazem, cak i 1992' se bolje zivelo, da ne govorim o 80ima, gde sam bio klinac,
a svaki dan izlazio sa drustvom.
Znas kako, zivot nije bio toliko skup. Niko nije mislio na racune i hranu. Bila su mala primanja, ali sve je biloEj i ja sam se nekada davno igrao u blatu ... i bilo je druzenja ... ove danasnje generacije su prosto operisane od toga.
Opet gledas komunjare ?