- Poruka
- 7.078
Nema protesta jer neće CiA da organizuje i uloži keša , kao ranije, a i što bi odgovara im SNS vlast ispunjava im skoro sve želje .
Jedino ovo oko RIO Tinta ima šanse zbog zato.
Sta to govori o narod u srj ... mora da im se plati da bi mislili ... kao i do sada ...Nema protesta jer neće CiA da organizuje i uloži keša , kao ranije, a i što bi odgovara im SNS vlast ispunjava im skoro sve želje .
Zato, u mojoj bransi, jedan od prvih prioriteta je lokacija. Nemas pojma kolko je njih u mojojPa to ti kazem ... kvalitetna marka , ne mislis puno cak iako je presao pre kupovine 100 000km ... proveren brend.
Ali gorivo ... to je nonstop trosak za nekoga ko radi za 1000e a svaki dan prelazi 50km.
Ako si bio 96 za N.Godinu je bilo MILION LJUDI! U zivotu nisam video toliko pozitivnu masu ,energija je vrcala na sve strane.Najlepsi docek N,Godine ikada ,sve prepuno svi trgovi od Obilicevog venca se vec tesko probijalo. Klicalo se Djindjicu.Secam se ...mogu da ti puse Djindjicu,Djindjicu.... posle ga ubise i dovedose metiljave i lopuze i to je kraj demokratije. Ali pojavice se opet neki covek sa energijom da povede Srbiju pravim putem,ne gubite nadu.Vidi, ja sam bio na svim mogucim protestima protiv svake vlasti, jos od 1996.
I kad sam video da ne moze vise ni 5 iljada da nas se skupi, da je narod otisao u tri lepe, da smo postali najgore pi.tchke, spakovao sam kofere i otisao sto dalje od te umobolne situacije.
Vraticu se ako postanemo ponovo slobodarski narod.
Znaci nikad 😁
Glupost u ncr-u pouzdano znam da malo sada rade tamo a malo od kuce.Zato, u mojoj bransi, jedan od prvih prioriteta je lokacija. Nemas pojma kolko je njih u mojoj
bivsoj firmi dalo otkaz, zbog toga sto je promenila lokaciju...
Pa to, jos i sto plate u IT sektoru ne prate inflaciju, sve jedno kolka ti je plata, kad od prosle godine
vredi za 50% manje...
I ja sam verovao propagandi rezima, da duvan na pijaci ne valja i punio drzavuEvo ti ovako ... svaki dan kutija cigara 300 - 400din
Gorivo - 1000din
Samo na to mesecno oko 300e
Oh pa ti si empata.Meni licno cak ni to nije proble, jer i sa ovolikom inflacijom, ne osecam nista.
Ali jeste problem jer nisam hladnokrvni idiot, i ne moze da ne utice to sto drugi duplo losije zive.
Svi sad omogucavaju od kuce, jer su provalili da se produktivnostGlupost u ncr-u pouzdano znam da malo sada rade tamo a malo od kuce.
To i nije los model posto su neki drkali krcev kada je bio kovid.
Znas kako, sve je vise ljudi koji prose, startuju na ulici ljudi, koji uopste ne lice na prosjake...Ja ovim prosijacima kazem da se obrate socijalnom radu ... to im je lokacija gde treba da prose.
Kontrola je bitna ... ako te neko ne kontrolise onda se opustis i nema od tebe nista.Svi sad omogucavaju od kuce, jer su provalili da se produktivnost
ne forsira time sto ces sefovima non stop biti pred ocima, i da
je manji utrosak firme, jer ne mora da obezbedi ofis, za sve
a moze da zaposli vise ljudi..
Ne znam gde zivis i kolka ti je plata, al kad ode 1700 evra na rezije i zivot, svakoMeni licno cak ni to nije proble, jer i sa ovolikom inflacijom, ne osecam nista.
Ali jeste problem jer nisam hladnokrvni idiot, i ne moze da ne utice to sto drugi duplo losije zive.
Cekaj zar to ne dobijaju trajno ... kao penzijuy ?Znas kako, sve je vise ljudi koji prose, startuju na ulici ljudi, koji uopste ne lice na prosjake...
Inace socijala u Srbiji je 9000 din i to maks 9 meseci.
Lepo zive oni i to neko vreme koji prodaju nekretnine a imaju ih vise ... i oni koji zidaju zgrade takozvani investitori.Ne znam gde zivis i kolka ti je plata, al kad ode 1700 evra na rezije i zivot, svako
mora da oseti...
Ne. Osim lica lišenih poslovne sposobnosti i lica nesposobnih za rad koja ne mogu da ostvare penziju.Cekaj zar to ne dobijaju trajno ... kao penzijuy ?
Sto ne treba kukati? Da se ne bunimo da trpimo one koji zive ko bubrezi u loju?Lepo zive oni i to neko vreme koji prodaju nekretnine a imaju ih vise ... i oni koji zidaju zgrade takozvani investitori.
Ostali mi kao radnicka klasa ... dva posla minimum ali ne treba kukati.
PA da ali nisu lisene sexa ... Pancevo je postalo cigamala .. svaka romkinja sa socijalom se i ***** ...Ne. Osim lica lišenih poslovne sposobnosti i lica nesposobnih za rad koja ne mogu da ostvare penziju.
To pravo se revidira svake godine.
Cuj, mislim da svako ko ima 5 godina staza moze u invalidsku. Mislim da je meni sa 31 godinom staza, to sad opcija. Da frilensujem mogu i iz penzije...Cekaj zar to ne dobijaju trajno ... kao penzijuy ?
Vidi neko je rano zavrsio kao invalid i penzionisan je ... nema nista vise od te soijalne pomoci ... to nije u redu.
Onaj na socijali moze da radi ali ne zeli ... vecina mulja kako bi izvukli nesto od drzave a drzava ne rasporedjuje kako treba i kome treba nego i ukida da bi ostalo za kartel vise.
Nisu u socijalizmu , mozes samo da se bunis zato sto nemamo pravnu drzavu a ne zato sto neko ima vise love od tebe.Sto ne treba kukati? Da se ne bunimo da trpimo one koji zive ko bubrezi u loju?
Mislis da to nije povezano jedno sa drugimNisu u socijalizmu , mozes samo da se bunis zato sto nemamo pravnu drzavu a ne zato sto neko ima vise love od tebe.
Ukratko radis dok si ziv , penzija je nesto sto je ubilo mnoge.Cuj, mislim da svako ko ima 5 godina staza moze u invalidsku. Mislim da je meni sa 31 godinom staza, to sad opcija. Da frilensujem mogu i iz penzije...
Мрш!Što jel ti zabranjuješ proteste, time kršeći ustav prdoslavije kao i povelju EU komisije
Jeste ali da je pravne drzave ne bi bilo ni ovolike korupcije i kriminala.Mislis da to nije povezano jedno sa drugim?
Znas kako danas idem kod notara, da ovlastim zenu da mi podigne kartice u banci, jer ne moguUkratko radis dok si ziv , penzija je nesto sto je ubilo mnoge.
Zamisli koliko mladis je poludelo , moze da radi a neko mu je oduzeo radnu sposobnost ... dusa i telo pate.