- Poruka
- 333
Mislim da je odgovor jednostavan ali da cujem ostale..
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
valjda zato sto u tim kamenjarima preferiraju ovce
ajmo malo ozbiljnije
nema?Mislim da je odgovor jednostavan ali da cujem ostale..
Mislim da je sve jasno! Nema ih tamo jer nemaju ljudi kontakt sa zapadnom civilizacijom koliki imaju ovi u gradu.. A inace do skora se homoseksualnost u medicini smatrala bolescu ali onda su zapadni mocnici natereli doktore da menjaju strucne knjige.. Najveci dokaz da je to bolest je to sto ih nema u kamenjarima!
naravnoMislim da je sve jasno! Nema ih tamo jer nemaju ljudi kontakt sa zapadnom civilizacijom koliki imaju ovi u gradu.. A inace do skora se homoseksualnost u medicini smatrala bolescu ali onda su zapadni mocnici natereli doktore da menjaju strucne knjige.. Najveci dokaz da je to bolest je to sto ih nema u kamenjarima!
Mislim da je sve jasno! Nema ih tamo jer nemaju ljudi kontakt sa zapadnom civilizacijom koliki imaju ovi u gradu.. A inace do skora se homoseksualnost u medicini smatrala bolescu ali onda su zapadni mocnici natereli doktore da menjaju strucne knjige.. Najveci dokaz da je to bolest je to sto ih nema u kamenjarima!
ma to ti je ... zapadПази мајку му,него како има онда међу Арапима и Грцима?
Da, postojali su ali oni zapad je to legalizovao! Koliko postoji covecanstvo? Sto se neko ranije nije borio za prava pedera!?!?!?! Zasto se homoseksualizam smatrao bolescu!?!?!??!Kakav dokaz?kakvi dokazi?
To je isto kao da ti sad krenes nekom da dokazujes da si covek
A najjace je ono-seksualna orijentacija
Kao ti nisi rodjen kao pripadnik odrdjenog pola pa ces sad da menjas "orijentaciju"
To je gore nego bolest.
@Tema
A kako je onda bilo pederchina i pre nego sto je postojala zapadna civilizacija
ma to ti je ... zapad
ono, ides stalno u jednom pravcu i napravis krug oko zemlje... sve je zapad
ajmo malo ozbiljnije