Zašto nekvalitetni poltroni uspjevaju prebrzo napredovati?

Stojkov Menidjer

Stara legenda
Poruka
81.384
U poduzeću koristimo vajber grupu.
Jedan kolega je postavio sliku Alimpija.
Svega par nas je shvatilo zašto pa smo mu čestitali sretnu slavu.

Takodjer, u jednomu momentu ŠEF čestita slavu dotičnom kolegi.

Taj kolega MOMENTALNO kvotira šefovu čestitku te "najljepše i najsrdačnije zahvaljuje"

Jel tako i kod vas u poduzeću? :think:

Poslednja izmena:
Zamišljam neštA...

Kolega slavi kod kuće, dolaze gosti, dolazi kum...

Da se kucnu čašama za da bude para za zdravlje ima lekovi a kako da ih kupiš ako nemaš para, dakle taman da se kucnu čašama za pare kad - doing doing vajber a ono ŠEF ČESTITA!

Kum drži čašu a ovaj spušta pa zove sina da ga pita kako se odgovara SAMO šefu?

Taj kolega MOMENTALNO kvotira šefovu čestitku te "najljepše i najsrdačnije zahvaljuje"

Isti ja! Ja u toj grupi uvijek sve čestitam šefici, pohvalim je, zahvalim joj što se bori za nas, da ima nagrada za ulizivačke sposobnosti-bila bi moja svaki mjesec!

Isti ja! Ja u toj grupi uvijek sve čestitam šefici, pohvalim je, zahvalim joj što se bori za nas, da ima nagrada za ulizivačke sposobnosti-bila bi moja svaki mjesec!
A da vas promoviše u Regionalnu Liderku Dupeuvlačenja?

To vam je dobra funkcija
Čak da šefica ne može promeniti ugovornu bruto osnovicu po ugovoru a ono može da vam daje slobodne dane

A da vas promoviše u Regionalnu Lidersku Dupeuvlačenja?

To vam je dobra funkcija
Čak da šefica ne može promeniti ugovornu bruto osnovicu po ugovoru a ono može da vam daje slobodne dane
Ma kod nas je to fora, pored te službene viber grupe imamo i drugu, za zezanje, pa se kao takmičimo ko će biti veći dupelizac, naravno-šefova nema u toj drugoj grupi. Stvarno se samoj sebi nekad gadim šta sve uspijem napisati u svrhu ulizivanja u toj strogoj grupi :D

Evo vidite...
Ona pod br.4...
Za razliku od prve dve levo, poslednja nema nikakvu tehniku rada, smotana ko sajla ni prostu stvar kao što je makarona ne ume da izvede ali je vadi osmeh šefovi i samo šefovici hihihihi

1469908903-giphy-1.gif

Златно правило, посао и приватност никада не мешај. Ако је услов за неки напредак или евентуално задржавање неке добре позиције то да си нон стоп на вези са колегама, мењај фирму. Довољно што их гледаш сваки дан, још треба да млатиш са њима на вајберу, честиташ празнике, посећујеш се..

mene obicno izbace iz svake viber grupe jer pocnem preterano da zezam sve redom :rumenko:

Ko;iko si platio za taj posao sto radis ...jel moras na svaki miting da ides ?

mene obicno izbace iz svake viber grupe jer pocnem preterano da zezam sve redom :rumenko:
1) Ono malo inteligentnih i/ili školovanih a koji su pristali na posao koji zahteva slabije kvalifikacije (egzistencija) prihvatili moje doskočice na vajber grupi

2) Ćoškare i poltroni ne žele natpise od kojih nemaju fajde pa negoduju.

3) Nepismeno (bez znanja kako se ispravlja typing error u poslatoj poruci) ali i pravno nepotkovano, počnu sa: "prestani da pišeš gluposti, nikome se ovo ne čita, kolege preduzmete nešto protivu..." odem na posao i kažem "OVO JE MOBING - PONIŽAVANJE PRED SVIMA SA DOKAZOM, ŠTA ĆEMO SAD?"

4) Kada su shvatili da su zasrali malo su ćutali a onda se setili pristojnije fore: "Telefon mi ima jako malo memorije, nemojte da punite vajber grupu nepotrebnim"

5) Do prve zgodne prilike....

1) Ono malo inteligentnih i/ili školovanih a koji su pristali na posao koji zahteva slabije kvalifikacije (egzistencija) prihvatili moje doskočice na vajber grupi

2) Ćoškare i poltroni ne žele natpise od kojih nemaju fajde pa negoduju.

3) Nepismeno (bez znanja kako se ispravlja typing error u poslatih poruci) ali i pravno nepotkovano, počnu sa: "prestani da pišeš gluposti, nikome se ovo ne čita, kolege preduzmete nešto protivu..." odem na posao i kažem "OVO JE MOBING - PONIŽAVANJE PRED SVIMA SA DOKAZOM, ŠTA ĆEMO SAD?"

4) Kada su shvatili da su zasrali malo su ćutali a onda se setili pristojnije fore: "Telefon mi ima jako malo memorije, nemojte da punite vajber grupu nepotrebnim"

5) Do prve zgodne prilike....
Posao se ne nosi kod kuce sem ako ga radis od kuce ...

Back