zasto nekim nasim decacima...

• Začetnik teme Začetnik teme angel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cyrac ne padne ni kad svrse...
moj prvi decko je "patio" od tog "fenomena",pa sam sa drugim mislila da mu nesto i nije bas u redu...
ovaj prvi je imao erekciju i posle svrsavanja...i jos pola sata posle sexa...dok se skroz ne smiri...

a? jel zna neko?

bice da ima veze sa godinama...bar shto se mog iskustva tiche :) kad naletish na takvog, cuti i uzivaj..
i, da, to je u sve u savrshenom redu ;)

moj prvi decko je "patio" od tog "fenomena",pa sam sa drugim mislila da mu nesto i nije bas u redu...
ovaj prvi je imao erekciju i posle svrsavanja...i jos pola sata posle sexa...dok se skroz ne smiri...

a? jel zna neko?

...........stoji pravo ,bravo,bravo ..................:lol::lol:............."..ti chika dusko samo nisi bio na mesecu " ............".neka me zgazi tramvaj..............ako lazem" ............:rotf:

a? jel zna neko?

Nema tu nikakve tajne.***** je na prazan zeludac i vise krvi koja bi inace sjurila u zeludac zbog varenja otisla u kitu.
Tako da ne morate neke logicne stvari mistifikovati.
Samo pitajte snokija.
To se inace zove depleciona erekcija i nema veze sa tim da je lik ne znam kako potentan.
Potentnom stoji po sat i po bez ejakulacije.
Druga varijanta je da je uzimao vijagru.A to je lako proveriti.Ako je uzimao vijagru imace uglavnom sitne pecate po vratu i mozda licu a ako je ppopio ma i jedno pivo uz vijagru, sav je buknuo.
Zene ne dajte da vas zeznu instant ebaci.

:cool:

Back