Zasto neki stalno menjaju seksualne partnere, a neki imaju samo jednog za ceo zivot?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.408
Zasto neki stalno menjaju partnere, a neki imaju samo jednog za ceo zivot ?
Mislim da je to najbolje objasnio Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ), on za sebe kaze ja nekad volim da jedem sladoled od cokoloade, nekad volim sladoled od jagode, a nekad od banane, a nekad u isto vreme da jedam sladoled od cokolade, jagode i banane, a da neko jede cokoladu ceo zivot.
hqdefault.jpg

Da li neko moze da bude seksualno zadovoljan samo sa jednim partnerom za ceo zivot, ili mora da ima vise partnera da bi bio seksulnao zadovoljan ?

Ne verujem da ima puno ljudi koji bi jeli samo čokoladu celi život. Taj Dejan Lučić poredi "babe i žabe". Uopšte nije u pravu.
Postoje ljudi koji seks doživljavaju kao konzumaciju (slučaj dotičnog) i oni koji seks ne doživljavaju kao konzumaciju. Nije za poređenje.
Ma lik je preispoljna budala u svim oblastima u kojim je otvorio usta, "strucnjak" za sve a u stvari nizasta. Ali posto zivi u zemlji Srbiji moze da dobija prostor po medijima. Inace, smatram ga za najvece govedo od kad je probao da me prevari pri kupovini gajbe preko njegove agencije Elita, tamo 1992 jos.

Zasto neko menja partnere a neko ne? Ima veze nesto o cemu pisu knjizevna dela i pevaju pesme a zove se ljubav. Kad nekog iskreno volis dovoljan ti je samo on/ona, cak i za sex, ne treba ti dopuna ili promena. Iskreno, kad sam bio u vezi sa devojkama u koje nisam bio iskreno zaljubljen gledao sam okolo, a kad sam se stvarno zaljubio nisam vise nikad ni mislio na sex sa nekom drugom. I to traje vec 28 godina.

Mislim da je to najbolje objasnio Dejan Lucic ( Covek koji sve zna ), on za sebe kaze ja nekad volim da jedem sladoled od cokoloade, nekad volim sladoled od jagode, a nekad od banane, a nekad u isto vreme da jedam sladoled od cokolade, jagode i banane, a da neko jede cokoladu ceo zivot.
Pogledajte prilog 1625827
Da li neko moze da bude seksualno zadovoljan samo sa jednim partnerom za ceo zivot, ili mora da ima vise partnera da bi bio seksulnao zadovoljan ?
On je to rekao za sebe, kao što svako za sebe zna šta hoće, čak ne kažem voli.
Pošto je sve u glavi, različitost je prirodna i svaka osuda je zadiranje u intimu....
Zašto je to tako? Iz mnogih razloga, a većina je psihološka, a neke i metafizičke....

Pogledajte prilog 1625827
Kad jednog dana prestanemo da lazemo i sebe i partnera, bicemo najsrecniji na svetu.

Back