Zašto neki muškarci preteruju sa agresivnim nabacivanjem i muvanjem ribe

Jer ipak sam ja jedna divlja gotic girl
Ja sam pitom, ali podivljam povremeno
Sexy Tom Hardy GIF

Neeee,čitaj iznad? Agresivno sexy je potpuno ok,a agresivno seljački i bez ukusa je ijuuuuu
A pasivno seljački, mislim ne znam ni šta to znači i ko kdređuje šte je pasivno, agresivno, seksi, seljački... Šta je pasivno seljački, kao pored toga što ništa ne radiš, čak ni ne gledaš u nju nego malićem čačkaš uvo?

Nisi ništa bitno propustio meni je najbolje kad sam sam.
Ја кад сам сам онда ми друштво праве неписмени ћацији по групама за упознавање на фејсу, инстаграмуше, разне спонзоруше које виђам на интернету и слични, зато што осећам потребу да попуним празнину а немам никог из реалног света. Девојка ми треба да бих се склонио од тих ствари. Кад си сам ти си у најгорем друштву разноразних људи јер ако си у потрази за неким онда си изложен понижавајућем љубавном и друштвеном тржишту. Хоћу да се повучем са тржишта јер не желим да ме разноразни неписмени маторци вређају док тражим девојку или да ме вређају инстаграмуше јер немам вилу на Дедињу. Јел боље да ми друштво прави нека Миљана Кулић или Лепи Мића из Задруге преко ТВ-а, разне старлете, или нека обична девојка из реалног живота са којом бих водио љубав?

Ја кад сам сам онда ми друштво праве неписмени ћацији по групама за упознавање на фејсу, инстаграмуше, разне спонзоруше које виђам на интернету и слични, зато што осећам потребу да попуним празнину а немам никог из реалног света. Девојка ми треба да бих се склонио од тих ствари. Кад си сам ти си у најгорем друштву разноразних људи јер ако си у потрази за неким онда си изложен понижавајућем љубавном и друштвеном тржишту. Хоћу да се повучем са тржишта јер не желим да ме разноразни неписмени маторци вређају док тражим девојку или да ме вређају инстаграмуше јер немам вилу на Дедињу. Јел боље да ми друштво прави нека Миљана Кулић или Лепи Мића из Задруге преко ТВ-а, разне старлете, или нека обична девојка из реалног живота са којом бих водио љубав?
Da si se rodio sedamdeset godina ranije našao bi devojku bez vile na Dedinju. Sad su se promenili trendovi zahvaljujući zapadu tako da ako nemaš bar 100000 evra u džepu nemaš velike šanse sa devojkama iz grada. Sa sela možda ako ih uopšte više ima.

. Хоћу да се повучем са тржишта

Vidiš..ovo je tržište. Vidiš li očaj u njihovim pogledima ? Vide da nešto nije u redu a ne znaju šta. Ove devojke su trebale biti ljudska bića a sistem ih je pretvorio u prazne ljušture. Nešto poput plastičnih lutaka.

Screenshot_20251206-155238.png

A na ovako se nešta zaboravilo.

Pod agresivnim smatram mnogo toga,ali zelim da cujem I mišljenje ostalih članova foruma...
Upravo gledam tu agresivnost ,tri cure Svedjanke u Banjaluci pitale tipa gdje se moze pojesti tradicionalno jelo ,burek ,tip ih je odveo u burekdjinicu ,ljubaka ih ,cure se unervozile a ne mogu mu reci da ide ,tip ne zna engleski pa cijelo vrijeme pita reci im ovo ,reci im ono.

Back