- Poruka
- 400.120
Vidi ti Milllera kako zna...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

To uzivaju neke zene koje zele da dominiraju(izivljavaju se nad muskarcem), psihicko neko zadovoljstvo, ali nijedan normalan muskarac nece dozvoliti takvo izivljavanje na njemu, osim naravno neko mozda za debele pare.
nece to dozvoliti a i boli jer one ne znaju kako da ti uzmu nevinost bezbolno kao mi 
Vazno je da si rekla sa cim ti volis![]()

..sedi 1 i i budi pazljiviji na casu...nisam se izjasnila,vec preporucila vama..da ne boli...![]()

kao i svaka nindza..katana i udri, cim pomisli na to.....zbilja nindzo kako ti stojis sa prs metodom![]()

To stoji ali nije tema..vec zasto ne volite analni sex? ..recite razloge za ne voleti ..Zna se ko je konstruisan od majke prirode da daje, a ko da... prihvata![]()
kao i svaka nindza..katana i udri, cim pomisli na to.....
- - - - - - - - - -
To stoji ali nije tema..vec zasto ne volite analni sex? ..recite razloge za ne voleti ..
da te se ne plasim dao bi ti repku za ovo <3

ali doggy da u vaginu
jel ok zene ? 
znaci vole od pozadi
ne u asshole 
Oces reci da normalni muskarac moze da voli analni sex, mislim njega da neko u dupe? To je nemoguce.

Zasto ne bi mogli da vole. Anatomski se ne razlikujemo puno od zena. Ako zene mogu da uzivaju zasto onda ne bi mogli i muskarci? Jedina je razlika da li to neko zeli da prihvati ili ne a to je vec u glavi.
da trebate proceniti da li on to voli, ona je sigurno naglo to uradila 
ne smeta mi i dopustim ali kitu ili dildo nikada ne bi ...Zasto se ne ponudis nekoj zeni ovde ? zele da ti izadju u susret![]()
Na primer mene pitaju, da li mogune smeta mi i dopustim ali kitu ili dildo nikada ne bi ...
A sta ako naletis na neku snashu onako bas obdarenu u pogledu shaka i shodno tome i prstiju? Jel pravis prethodno nekakvu procenu situacije?
sve premerim na njoj i onda ako odgovaraama zasto ga ne zelis? zar nije divan osecaj zavuci ga zeni u guzu, a?
metuti prs` u musko doope je na balkanu i dalje tabu. ocikledan dokaz muske zaostalosti
pa ocemo ako riba kaze da je probala i prizna da je bila s nekim neiskusnim koji joj nije nauljio cajni kolutic,a necemo experimentisemo s nekom nadyak babom kontrasicom jer joj dosadnoda prosirim temu.....
znas kad pocnu kao, zene nisu mastovite, nece da eksperimentisu...
pa jel, dobro vas autorka pita, zasto necete malo da eksperimentisete, da prosirite seksualna iskustva...?
pa znamo da ne boli tako sto smo neku iebali u ankicu i svidelo joj se,tacnije insistirala je na experimentuovo je tema
Naravno...I nema problema...Kad joj zveknem pod rep (s lubrikantom ili bez-nevmaj..sedi 1 i i budi pazljiviji na casu...nisam se izjasnila,vec preporucila vama..da ne boli...![]()
)pita "Ko je ugasio svetlo?" 

halooo pitanje je da li si ga ti primio pa iz iskustva kazes da zenu to ne boli?

pa stas na temi onda ovde se radi o fircanju u kaku prike