Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

To uzivaju neke zene koje zele da dominiraju(izivljavaju se nad muskarcem), psihicko neko zadovoljstvo, ali nijedan normalan muskarac nece dozvoliti takvo izivljavanje na njemu, osim naravno neko mozda za debele pare.

samo oni koji imaju takav fetis - rob, voli dominaciju, ili S&M - normalan koji voli zene da :per: nece to dozvoliti a i boli jer one ne znaju kako da ti uzmu nevinost bezbolno kao mi :mrgreen:

Zasto ne bi mogli da vole. Anatomski se ne razlikujemo puno od zena. Ako zene mogu da uzivaju zasto onda ne bi mogli i muskarci? Jedina je razlika da li to neko zeli da prihvati ili ne a to je vec u glavi.

Normalan ne moze da to voli, zato sto je to sa psiholoske strane odvratno,
isto kao sto neces staru babu u krevetu, iako ima sve na broju kao i mlada zena ...

metuti prs` u musko doope je na balkanu i dalje tabu. ocikledan dokaz muske zaostalosti

Da, stvarno smo zaostali zato što ne volimo da nam neko gura prst u dupe... Koliko imam prilike da vidim što više izlazimo iz te "zaostalosti" sve je više nakaradnih, pedera, bolesnih ljudi...

Eto, doživeo sam i to da me neko nazove zaostalim i glupim praktično, samo zato što ne volim da mi neko stavlja prst u dupe...

da prosirim temu.....
znas kad pocnu kao, zene nisu mastovite, nece da eksperimentisu...
pa jel, dobro vas autorka pita, zasto necete malo da eksperimentisete, da prosirite seksualna iskustva...?
pa ocemo ako riba kaze da je probala i prizna da je bila s nekim neiskusnim koji joj nije nauljio cajni kolutic,a necemo experimentisemo s nekom nadyak babom kontrasicom jer joj dosadno
pa znamo da ne boli tako sto smo neku iebali u ankicu i svidelo joj se,tacnije insistirala je na experimentu

Back