Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

Strap-oni samo sevaju. :lol:

eo meni nije tabu. imo sam ponuda. al pod 1 igracke su za qrtone nesposobne i to kad budem moro da upraznjavam pre cu ga odseci
a prs ******,srusio bi jebacki koncept, i ostetio rezon lol stac kad sam balkanska dusa pa nisam probavo a brat bratu svaka druga oce to. ovi sto kazu nisu imali ponude lazu il ne iebu nista.
nije interesantno al je iskreno <3

eo meni nije tabu. imo sam ponuda. al pod 1 igracke su za qrtone nesposobne i to kad budem moro da upraznjavam pre cu ga odseci
a prs ******,srusio bi jebacki koncept, i ostetio rezon lol stac kad sam balkanska dusa pa nisam probavo a brat bratu svaka druga oce to. ovi sto kazu nisu imali ponude lazu il ne iebu nista.
nije interesantno al je iskreno <3

Podvukao sam kljucno, naravno da se mora znati ko kara, jer bi u suprotnom zavladala seksualna anarhija. A moj moto je ili karam ili ne karam, treceg nema. :D Nema doduse ni ovog prvog bas cesto, al' cutim i cekam priliku. :lol:

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

I ako ste probali, zasto ne volite?

Muskarac nema potrebu da "prima" vec da "daje",
drugo su homosexualni, koji su drugaciji od normalnog standarnog muskarca,
i koliko sam informisan oni to vole u zadnjicu.

Pitati muskarca da li voli analni sex je isto kao i pitati zenu da li voli da oralno zadovoljava zene, pa naravno da voli ako je lezbejka.

A dakle naziv teme je sakastican? Pa sto ne kazete a ja mislio da muskarci ne vole da daju zeni :lol:
Uostalom, to je lako, ono sto je suprotno u sexu zeninoj volji naziva se silovanje a retko koji muskarac pribegava toj odvratnoj krajnosti a i kaznjivo je, jako ;) tako ako zena oseca bol tokom ovakvog sexa, moze lepo da kaze da joj ne prija uz reci: nemoj sreco tu, aj ovde :mrgreen:

Elem, "muskarcine" kojima nije jasno zasto neke zene ne vole analni i kao pravi pametnjakovici odbacuju kao jedan od navedenih razloga bol, zelim da pitam otkud to da oni znaju da to ne boli? Jeste li probali? Ako niste sto trucate onda gluposti...probajte, bar tu ne mozete da se vadite da imamo nesto sto vi nemate.

a jel sa lubrikantima ili bez...:mrgreen:

Kažu neke žene da boli,ali opisuju to kao neki prijatan bol...mislim ja tako čuo...:rumenko:

Back