Zasto neki muskarci ne vole analni sex?

zena sam, logicno zar ne?

Aj da se pravim da kapiram, pa cu i ja uopsteno. :) Ako jednu zenu takva vrsta seksualnog odnosa boli to ne znaci da ce boleti i neku drugu zenu, ili muskarca koji to upraznjava. Radi se o individualnom dozivljaju, evo da ne bude da nekoga prozivam uzecu sebe kao primer, mene bi takav odnos boleo, a pokojnog Fredija Merkjurija uopste nije boleo, ili Pedra Almodovara uopste ne boli, eto, on je zivi primer. :D

e hvala, konacno da se javi jedan koji prica iz sopstvenog iskustva :D

sad si pala na njega lol

- - - - - - - - - -

Aj da se pravim da kapiram, pa cu i ja uopsteno. :) Ako jednu zenu takva vrsta seksualnog odnosa boli to ne znaci da ce boleti i neku drugu zenu, ili muskarca koji to upraznjava. Radi se o individualnom dozivljaju, evo da ne bude da nekoga prozivam uzecu sebe kao primer, mene bi takav odnos boleo, a pokojnog Fredija Merkjurija uopste nije boleo, ili Pedra Almodovara uopste ne boli, eto, on je zivi primer. :D
ne burazeru ne radi se o individualnom dozivljaju nego o skilu

- - - - - - - - - -

riba ili zna ili ne

ok, slazem se sa tobom...a pitanje je inace bilo upuceno onima koji su na drugoj temi eksplicitno tvrdili da zene to ne moze da boli, pa sam samo htela da mi kazu da li je njih bolelo kada su ga primali :malav:

Ne biste verovali koliko i kako pojedine žene vole da igračkom je... muškarce. Moja devojka, kada je prvi put to probala svršila je odmah po ulasku u guzu.
Ganfajter je u pravu. Da li boli ili ne zavisi od skila i ni od čega drugog.
Za sve koji nisu znali, žene se strašno pale na "prljave" slike.
A muškarac će uvek da kaže ženi da ne boli da bi dobio njenu guzu.

Back