Zašto neki mediji toliko glorificiraju fizički izgled?

Na śto ciljate?
Primjeri?
Primjee je ama baš svaki tvoj pist, golema krutosti i neopuštenost vrišti iz njih. Odmori se malo sinko od svojih misli i pokušaj nešto napraviti od svog života. Ako i ne napraviš nešto, oa šta. Bit ćeš klošar, ionako se družiš s takvima, to je opet u redu, ionako će mo svi umrijeti, nešto malo bolji ili lošiji život.

Primjee je ama baš svaki tvoj pist, golema krutosti i neopuštenost vrišti iz njih. Odmori se malo sinko od svojih misli i pokušaj nešto napraviti od svog života. Ako i ne napraviš nešto, oa šta. Bit ćeš klošar, ionako se družiš s takvima, to je opet u redu, ionako će mo svi umrijeti, nešto malo bolji ili lošiji život.
Ja imam pravo reći {ili napisati} ono śto mislim

Ako će neke ljude mrźnja prema meni ućiniti boljima, onda to puno govori o njima

Ja imam pravo reći {ili napisati} ono śto mislim

Ako će neke ljude mrźnja prema meni ućiniti boljima, onda to puno govori o njima
Imaš pravo ti ali 8nam i ja pravo napisati što ja hoću, kao i ostali. Ko ti to brani da pišeš što želiš?

Neću se ja svađati s tobom nego ću prestati reagirati na tvoje postove. Nekada davno si mi bio čak i simpatičan, ali to je bilo davno, sad si mi samo čudan. Stalno vrtiš jedno te isto, na nevjerovatno tvrdoglav način.

Svi mi imamo neko svoje mišljenje o sebi koje ne može biti objektivno, tj svako vidi drugoga a ne vidi sebe. Tako ti prozivaš druge da su roboti, a ja eto nekad zaprepasten tvojim postovima, to bezikakve e.ocije, ko robot. Ili druge prozivaš da ne žele raditi, a to u 2024- oj ne možeš zadržati posao, daj molim te...

Zbogom Mestrume, nadam se da će se nekako nešto prominiti kod tebe mada ne virujem...

Imaš pravo ti ali 8nam i ja pravo napisati što ja hoću, kao i ostali. Ko ti to brani da pišeš što želiš?

Neću se ja svađati s tobom nego ću prestati reagirati na tvoje postove. Nekada davno si mi bio čak i simpatičan, ali to je bilo davno, sad si mi samo čudan. Stalno vrtiš jedno te isto, na nevjerovatno tvrdoglav način.

Svi mi imamo neko svoje mišljenje o sebi koje ne može biti objektivno, tj svako vidi drugoga a ne vidi sebe. Tako ti prozivaš druge da su roboti, a ja eto nekad zaprepasten tvojim postovima, to bezikakve e.ocije, ko robot. Ili druge prozivaš da ne žele raditi, a to u 2024- oj ne možeš zadržati posao, daj molim te...

Zbogom Mestrume, nadam se da će se nekako nešto prominiti kod tebe mada ne virujem...
U ovom postu je prisutno podcijenjivanje.

Źalosno.

Ja barem {po}nekad neśto radim, ne glumim bolovaniia.

Nemoj da se brineš. @Cro_čvarak je izneo svoje mišljenje i to dobronamerno.

Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje. Nemoj da se ljutiš.
Naravno da je dobronamjerno, post je nešto oštriji jer mnogi ne baš oštri postovi upućeni njemu s dobrim namjerama nisu uredili plodom. Naravno da neće ni ovaj oštriji post uroditi plodom ali jednostavno sam izgubio strpljenje. Ja sam upoznat s njegovim likom i djelom s forum. hr preko 10 godina, i mogu reči ne da nije došlo do poboljšanja nego do pogoršanja.

Stalno vrti neka pitanja, zašto je svijet nepravedan a on ljubičica neshvaćena, najbolja moguća osoba i sl. Naravno da to nije tako, ali on to ne može shvatiti, nije glup nego nekako pomaknuti, skroz je u nekom drugom fazonu nerazumljivim ogromnoj većini ljudi. Svaku najmanju kritiku shvaća kao osobni napad, a ovu reakciju na onu moju zafrkanciju bolje ne komentirati. Uz to sve više se druži s ološom, mada po njemu kao neki neshvaćeni pojedinci. Malo sam pukao I na ono njegovo prozivanje ljudi na bolovanjima ili ljudi koji ne rade, mislim ko je on da njima sudi.

I da, opet sam postao na temi ali nije reakcija ba Majstorov post

Toćno je da ja imam dosta duljih problema {i sa sobom i sa drugima}...ja ne kaźem da sam svetac...ja itekako priznam i svoje krivice...ja sam iśao i preko 15ak puta u godinu i pol {prije četri godine} privatno psiholozima......neßto je pomoglo al eto

A sve je to źivot...a moji poznanici nisu oloś, nego eventualno neki ljudi koji nemaju dobro posloźene źivote {kao i ja}

Back