Bodulica
Primećen član
- Poruka
- 607
Mediji kao da źele da ljudi budu poput robota
Ako Holivud krene da se bavi tom temom znaš da se nešto tajno kuva na tom polju
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mediji kao da źele da ljudi budu poput robota
Mediji godinama davaju vaźnost fizićkom izgledu na koji dobar dio ljudi, naročito muśkaraca, baś i ne moźe utjecati. Mrśavi muśkarci će vrlo ćesto biti puno manje orivlaćni nego mrśave źene.Ako Holivud krene da se bavi tom temom znaš da se nešto tajno kuva na tom polju
To ti je neshvaćenje humora, tj potpuni izostanak smisla za humor.Je li to ruganje s ljudima koji ,,sluźbeno" nisu fizićki lijepi?
U kojem smislu?K.
To ti je neshvaćenje humora, tj potpuni izostanak smisla za humor.
U smislu tvojih postova.U kojem smislu?
Na śto ciljate?U smislu tvojih postova.
Primjee je ama baš svaki tvoj pist, golema krutosti i neopuštenost vrišti iz njih. Odmori se malo sinko od svojih misli i pokušaj nešto napraviti od svog života. Ako i ne napraviš nešto, oa šta. Bit ćeš klošar, ionako se družiš s takvima, to je opet u redu, ionako će mo svi umrijeti, nešto malo bolji ili lošiji život.Na śto ciljate?
Primjeri?
Ja imam pravo reći {ili napisati} ono śto mislimPrimjee je ama baš svaki tvoj pist, golema krutosti i neopuštenost vrišti iz njih. Odmori se malo sinko od svojih misli i pokušaj nešto napraviti od svog života. Ako i ne napraviš nešto, oa šta. Bit ćeš klošar, ionako se družiš s takvima, to je opet u redu, ionako će mo svi umrijeti, nešto malo bolji ili lošiji život.
Imaš pravo ti ali 8nam i ja pravo napisati što ja hoću, kao i ostali. Ko ti to brani da pišeš što želiš?Ja imam pravo reći {ili napisati} ono śto mislim
Ako će neke ljude mrźnja prema meni ućiniti boljima, onda to puno govori o njima
U ovom postu je prisutno podcijenjivanje.Imaš pravo ti ali 8nam i ja pravo napisati što ja hoću, kao i ostali. Ko ti to brani da pišeš što želiš?
Neću se ja svađati s tobom nego ću prestati reagirati na tvoje postove. Nekada davno si mi bio čak i simpatičan, ali to je bilo davno, sad si mi samo čudan. Stalno vrtiš jedno te isto, na nevjerovatno tvrdoglav način.
Svi mi imamo neko svoje mišljenje o sebi koje ne može biti objektivno, tj svako vidi drugoga a ne vidi sebe. Tako ti prozivaš druge da su roboti, a ja eto nekad zaprepasten tvojim postovima, to bezikakve e.ocije, ko robot. Ili druge prozivaš da ne žele raditi, a to u 2024- oj ne možeš zadržati posao, daj molim te...
Zbogom Mestrume, nadam se da će se nekako nešto prominiti kod tebe mada ne virujem...
U ovom postu je prisutno podcijenjivanje.
Źalosno.
Ja barem {po}nekad neśto radim, ne glumim bolovaniia.
Ja se ne ljutim. Ja samo kaźwm da je njegov toj podcijenjivaćki.Nemoj da se brineš. @Cro_čvarak je izneo svoje mišljenje i to dobronamerno.
Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje. Nemoj da se ljutiš.
Naravno da je dobronamjerno, post je nešto oštriji jer mnogi ne baš oštri postovi upućeni njemu s dobrim namjerama nisu uredili plodom. Naravno da neće ni ovaj oštriji post uroditi plodom ali jednostavno sam izgubio strpljenje. Ja sam upoznat s njegovim likom i djelom s forum. hr preko 10 godina, i mogu reči ne da nije došlo do poboljšanja nego do pogoršanja.Nemoj da se brineš. @Cro_čvarak je izneo svoje mišljenje i to dobronamerno.
Svako od nas ima pravo na svoje mišljenje. Nemoj da se ljutiš.