Toxique
Domaćin
- Poruka
- 3.757
Uuuu ja sam mnogo zajebana ženka,čačnes li me samo malo puštam kandže i naebao si....ponekad sam i opuštena kad su pretnje u pitanju ali osveta je tu iza ćoška....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Relevantno je za pitanje na temi, u praksi je razumljivo kada se nekom i zapreti.Kad su ti naoruzani ljudi za petama, da li to cine iz straha ili zudnjom za moci ili neceg treceg je poprilicno irelevantno.
Zato i imaš Kalisi za profilnu.Uuuu ja sam mnogo zajebana ženka,čačnes li me samo malo puštam kandže i naebao si....ponekad sam i opuštena kad su pretnje u pitanju ali osveta je tu iza ćoška....
Naravno.....ona je ja.....Zato i imaš Kalisi za profilnu.![]()
Ja u šali nekada kažem "ženka" ali još nisam video da žena piše u tom formatu jer deluje animalistički.Naravno.....ona je ja.....
Prijavim policiji ako si neki kriminalci ako nisu onda se samo nasmijem.Pitanje je u naslovu.
Šta radite u slučaju kada vam neko preti?
A dinamit?Prijavim policiji ako si neki kriminalci ako nisu onda se samo nasmijem.
Da to jeste opasnost ali ako ne prijavis drze te u saci i samo padas dalje pod njihov uticaj i ako dodje do pucnjave ili tako nesto uvijek se mozes izvuci na sudu da si se branio ako si vec prijavio.A dinamit?
Nikad mi niko nije pretio(niti sam ja ikada dovedena u situaciju da nekome pretim), ali da se to desi, pažljivo bih saslušala osujećenu osobu i preispitala podrobno svoje i tuđe postupke koji su je očito mogli dovesti do stanja tolike i opasne afekcije. Nije mi jaka odlika da se raspravljam. Ukoliko sam negde pogrešila, priznaću i zamoliti osobu da nađe razumevanja. Ukoliko i nisam pogrešila, priznaću, pojasniću situaciju i zamoliti osobu da nađe razumevanja.Šta radite u slučaju kada vam neko preti?