Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Apsolutno se ne treba pravdati nikome u nicemu to je moj zivotni moto i striktno gledam svoja posla.Da li treba da se pravdaju nekome?
Naravno. Ni sa čim moje nemanje dece ne ugrožava nikoga tako da je sve ok.Apsolutno se ne treba pravdati nikome u nicemu to je moj zivotni moto i striktno gledam svoja posla.
A neko prosto ne želi.Neko ne moze zdravstveno. Neko nece zbog finansijske i materijalne situacije.
I to. Ali to moze da se poveze sa drugim razlogom.A neko prosto ne želi.
ne znam i ne tice me se ko i zasto zeli ili ne zeli imati djecuČitam da u SAD preko 20% ispitanih ne želi da ima decu.
Kakva je situacija kod nas?
Evo ja ne želim. Ko voli neka izvoli. Srećno mu bilo.A neko prosto ne želi.
Oni koji ne mogu zdravstveno bankrotiraše plaćajućii vantelesne oplodnje i razna čuda.Neko ne moze zdravstveno. Neko nece zbog finansijske i materijalne situacije.
gledajuci kakva je civilizacija u pravu suOpet da napomenem da je tema o ljudima koji svesno izaberu da nemaju decu, ne o onima koji iz ovog ili onog razloga realno ne mogu.
A ti nemaš ništa pametno da kažeš.cudi me da @Mr.Atom i danas nije napisao :
Evo ja ih isto ne želim. Kakva deca to je robija.
Evo ja ne želim. Ko voli neka izvoli. Srećno mu bilo.
jbt dosadan si....
A ti nemaš ništa pametno da kažeš.
Јесте. Здрав живот значи баланс. Свако жели да се оствари, и има каријеру, али људска потреба од вајкада је да имају децу.jedno je sigurno - što veći standard života, to manje dece. Da li je u pitanju sebičnost?