Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Apsolutno se ne treba pravdati nikome u nicemu to je moj zivotni moto i striktno gledam svoja posla.Da li treba da se pravdaju nekome?![]()
Naravno. Ni sa čim moje nemanje dece ne ugrožava nikoga tako da je sve ok.Apsolutno se ne treba pravdati nikome u nicemu to je moj zivotni moto i striktno gledam svoja posla.
A neko prosto ne želi.Neko ne moze zdravstveno. Neko nece zbog finansijske i materijalne situacije.
I to. Ali to moze da se poveze sa drugim razlogom.A neko prosto ne želi.
ne znam i ne tice me se ko i zasto zeli ili ne zeli imati djecuČitam da u SAD preko 20% ispitanih ne želi da ima decu.
Kakva je situacija kod nas?
![]()
Evo ja ne želim. Ko voli neka izvoli. Srećno mu bilo.A neko prosto ne želi.
Oni koji ne mogu zdravstveno bankrotiraše plaćajućii vantelesne oplodnje i razna čuda.Neko ne moze zdravstveno. Neko nece zbog finansijske i materijalne situacije.
gledajuci kakva je civilizacija u pravu suOpet da napomenem da je tema o ljudima koji svesno izaberu da nemaju decu, ne o onima koji iz ovog ili onog razloga realno ne mogu.
A ti nemaš ništa pametno da kažeš.cudi me da @Mr.Atom i danas nije napisao :
Evo ja ih isto ne želim. Kakva deca to je robija.
Evo ja ne želim. Ko voli neka izvoli. Srećno mu bilo.
jbt dosadan si....
A ti nemaš ništa pametno da kažeš.
Јесте. Здрав живот значи баланс. Свако жели да се оствари, и има каријеру, али људска потреба од вајкада је да имају децу.jedno je sigurno - što veći standard života, to manje dece. Da li je u pitanju sebičnost?