Pa dobro red je malo i ljudi bez dece da osete tu dečiju atmosferu

, mada generalno razumem donekle, recimo ni ja nemam decu a ni ženu (mada nadam se da ću i ja jednog dana da se ostvarim u ulozi majke

) i ljudi kad dobiju decu to im postaje prioritet i glavna okupacija u životu i sad recimo kad naletim na neke drugare što možda već imaju decu ja bi ono ne znam da se zezamo da pričamo ne znam o vanzemaljcima, o NLO-ima, o basketu, o fudbalu, o muzici, o serijama, o misterijama univerzuma,o ribama, o nekim anegdotama, o razno raznim stvarima , a oni ono ne mogu jer nemaju više vremena ni za šta i zbog dece, kuće, posla, itd slabo su više u toku sa bilo čim, a sad meni je drago zbog njih, zbog klinaca, volim ja klince i nek su samo živi i zdravi ali brate sad da slušam stalno ono kako vodaju decu u školu ili vrtić, kako je dede dobilo temperaturu, šta je jelo, dal' je piškilo, kakilo, dal' oče da sluša dal' neće da sluša ili ne znam dal' su on i žena podigli kredit za ne znam ni ja šta, dal su pravili zimnicu ili uplatili letovanje ......ono meni kao momku su te priče dosadne, ono ja nisam još u tom fazonu , ono eventualno kada nadam se i ja budem imao ženu i decu možda možemo da pričamo o tome, razmenjujemo neka iskustva, savete i to ali sad takve priče me prosto smaraju.