- Poruka
- 82.520
Čitam da u SAD preko 20% ispitanih ne želi da ima decu.
Kakva je situacija kod nas?
Kakva je situacija kod nas?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sad mi dodje sve da rasprodam i samo decu da pravim jer to je jedino bogatstvo. Jel ima neka za pravljenje da krenemo odmah.jedno je sigurno - što veći standard života, to manje dece. Da li je u pitanju sebičnost?
Nije uvek tako.jedno je sigurno - što veći standard života, to manje dece. Da li je u pitanju sebičnost?
ne znam da li aludiraš na ovu temu konkretno ili se prisećaš nekih primera iz života?Nije uvek tako.
Ko smo mi da prozivamo druge za sebičnost?
Imati decu je toliko intimna stvar da je krajnje nevaspitano nekoga pitati zašto nema, kad će drugo, zašto ne pravi ne rađa...
Ljudi nisu svesni u kakvu intimu nekome ulaze bez pitanja
Upravo.Nije uvek tako.
Ko smo mi da prozivamo druge za sebičnost?
Imati decu je toliko intimna stvar da je krajnje nevaspitano nekoga pitati zašto nema, kad će drugo, zašto ne pravi ne rađa...
Ljudi nisu svesni u kakvu intimu nekome ulaze bez pitanja
I na ovu i na mnoge primere iz života.ne znam da li aludiraš na ovu temu konkretno ili se prisećaš nekih primera iz života?
Imas moju sucut...ja sam nekada išao sa jednom koja kategorički nije htela da ima decu jer nije htela da budu izložena nuklearnoj katastrofi za koju je bila sigurna da sledi.
to je bilo pa prošloImas moju sucut...