Zašto neki ljudi ne vole ljude i svet oko sebe?

Ја јесам одбачен али добра ствар тога је што не морам да будем пристрастан па могу да будем у праву
Ako mozes da pojasnis, zasto mislis da si odbacen?
људи су ми једино чинило зло,
Takodje ako mozes da pojasnis?

Nisam ih sigurno razocarao jer sam im oprastao i ne smeju da me pogledaju u oci,iako se razocaravamo medjusobno i distanciramo ne znaci da moramo da se volimo i da smo mizantropi
Ali onda ne moras da se distanciras od drugih ljudi ako te ponekad razocaraju?
A sigurno si i ti njih nekad razocarao.
Bolje bi mozda bilo pokusati pomiriti se sa svetom?
Nego stalno biti u konstantnoj raspravi i drami?

Ako mozes da pojasnis, zasto mislis da si odbacen?
Никад нисам био са девојком, немам друштво, нисам се никад уклапао ни у један колектив и ни са ким се нисам дружио а морао сам да гледам друге како се друже, невин сам иако имам 30+, немам с ким да причам, никад нисам имао с ким да причам кад ми је било јако лоше.

Takodje ako mozes da pojasnis?
Некад су ме злостављали у школи, осећам се одбачено и на послу, морам да поштујем законе који ми се не свиђају а ништа немам од система, тржиште рада где не могу да нађем одговарајући посао а где ме друштво осуђује ако сам незапослен, феминисткиње које осуђују мушкарце а од њих ништа немам, итд, то је све по више различитих основа.

Никад нисам био са девојком, немам друштво, нисам се никад уклапао ни у један колектив и ни са ким се нисам дружио а морао сам да гледам друге како се друже, невин сам иако имам 30+, немам с ким да причам, никад нисам имао с ким да причам кад ми је било јако лоше.
Mozes se usredotociti na jedan- dva problema u odredjenom vremenu, a niko ne moze ostvariti ni vecinu svojih zelja, za pocetak imas ovde s kim mozes da se dopisujes- a u pricatnom zivotu verovatno ima i pogresaka s tvoje strane, ako si stalno lose raspolozen onda jednostavno dosadi ljudima, a imaju i oni svojih problema.
Некад су ме злостављали у школи, осећам се одбачено и на послу, морам да поштујем законе који ми се не свиђају а ништа немам од система, тржиште рада где не могу да нађем одговарајући посао а где ме друштво осуђује ако сам незапослен, феминисткиње које осуђују
Mnogi su preziveli zlostavljanja u skoli pa su se ipak nekako uklopili u svet oko sebe, svet kao svet- ima za svakoga ponesto- i svetu se treba prilagoditi, a ne biti razocarsn sto nije onakav kao sto bi ti ili neko drugi hteo da bude.

Mozes se usredotociti na jedan- dva problema u odredjenom vremenu, a niko ne moze ostvariti ni vecinu svojih zelja, za pocetak imas ovde s kim mozes da se dopisujes- a u pricatnom zivotu verovatno ima i pogresaka s tvoje strane, ako si stalno lose raspolozen onda jednostavno dosadi ljudima, a imaju i oni svojih problema.
Ни са ким се овде не дописујем осим што пишем на темама, а више ми то не би ни значило. У реалном животу сам пре свега повучен, не исијавам негативу на прву лопту, чак другима делујем и љубазно. Али не могу ни да глумим, ко ме не прихвата у лошем издању тај ме уопште не прихвата. Пре сам био само стидљив а сада сам и стидљив и негативан, и ту нема излаза. Сада ми је највећи приоритет девојка, све док сам цео живот био сам не могу да будем расположен за друштво, а пошто нисам више способан да будем ни у вези ситуација је безизлазна.

Mnogi su preziveli zlostavljanja u skoli pa su se ipak nekako uklopili u svet oko sebe, svet kao svet- ima za svakoga ponesto- i svetu se treba prilagoditi, a ne biti razocarsn sto nije onakav kao sto bi ti ili neko drugi hteo da bude.
То је зато што су имали неке друге уз које су могли то да забораве, ја нисам имао никога, био сам тотално изопшен од скроз свих. И ја бих лако подносио злостављања да сам био са девојком или се дружио са неким.

Back