Обилић
Elita
- Poruka
- 15.305
Molim otkovor !
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Обилићу, зашто Србски под наводнике, м?!Molim otkovor !
kaze se potforum ali je to meni nekako neprirodno i govorim podforum.
Обилићу, зашто Србски под наводнике, м?!
ма шта фале, видиш да је све сад инстант... па тако и писменостMaternjim uz sve dijalekte se govori, al dal su svi pismeni to je pravo pitanje.
Правилно је срПски(малим словом)и поТфорум.Molim otkovor !
е па хвала ти што си ми објасниоПравилно је срПски(малим словом)и поТфорум.
kao i svugde u svetu, i kod nas se tokom komunikacije na netu nekad skracuju ili zargonizuju reci, ali uvek krecuci iz fundusa standardnog jezika.ма шта фале, видиш да је све сад инстант... па тако и писменост
Није неприродно,мислим да има много неприроднијих речи.kaze se potforum ali je to meni nekako neprirodno i govorim podforum.
na primer?Није неприродно,мислим да има много неприроднијих ствари и речи.
Неприродно ми звучи када се глагол требати не мења по лицима,поготово облик "требало" за прошло време.na primer?
Па природније ми је да се мења редовно по лицима,осим у неколико изузетних ситуација.a sta ti je prirodnije?
Закључак: Словенци и Бугари су неписмени, јер немају ЈСПЗ у правопису, јер пишу srbski и сръбски.Srbski i podforum. Jednačenje suglasnika po zvučnosti ne važi za srbski, jer tako smo u mogućnosti.
Боље речено, лош покушај ироније. Покушај да се исмеје српски народ који би да пише морфолошким правописом, којим иначе пишу сви остали Словени.Mislim da je post Perperiusa bio ironičan..zakljucak: nama se sve moze jer smo nebeski narod