Zašto neke žene "žele da žele da imaju seks", ali ne osećaju želju

To jedno drugo ne mora da isključuje, tj sve je važno.
Mislim da je gospojica htela da kaze da postoje prioriteti u zivotu, tj. da su neke stvari bitnije od drugih, te da je alat jedna od tih manje bitnijih stvari, plasirana nize, ako ne mnogo niza, na samom dnu, liste prioriteta. Nije sve jednako vazno.

Ako mene pitas, rekao bih da je njen stav mnogo zreliji. Ja stvarno nemam sta da kazem o savremenim "devojkama" kojima je seks na prvom mestu i koje nemaju zelju da se vezu.

I pre nego sto me optuzite da sam evnuh, te da ne gledam stvari objektivno, samo da vam kazem da sam svejedno konjina, konj koji je evnuh i koji ne zna sta je dodir i sta da kaze :mrgreen:
 
zato što ne postoji nadražaj...
u ostalom svi mi živimo život a život se sastoji iz niza svega i svačega, tako da nismo slobodni od svega da bi se samo posvetili tome
Ali isto što je neko napisao ja bi se složila od gomile lošeg iskustva tj sex-a u kome se ne oseća ništa...
Ne znam da li druga strana može da proizvede taj osećaj ili ga mi same stvaramo mada ja mislim da ipak mi igramo važnu ulogu u tome ali pored nekoga se baš oseća ta energija prosto da poželite da se bacite u krevet toj osobi a pored nekoga koji vam odgovara po vašem mišljanju - ništa...
 
Recimo ja sam kao devojka imala par god sex a da ništa posebno nisam osećala. Pitala sam se sa li je to to, jer sama sa sobom sam imala i želje i fantazije i snove ali u realnosti kad bih bila sa nekim sve je bilo mlako. Do negde moje 21 god kada sam bila sa nekim posebnim.
a koja mlada dama pre 21-ve uopste i zna sta je pravi seks ?
 

Back
Top