Zašto neke ljude izbjegavate na forumu?

Ja jesam pozitivna osoba, ne zato što ja to kažem za sebe, nego što su me svi iz moje okoline tako procijenili. Budući da volim ironiju i sarkazam na forumu, ja sam i sama pokušala da se tako zezam. Ne zlonamjerno. Čisto da izmamim osmijeh.
Koliko se sjećam, a mogu i da predočim ti si meni prvi uputio negativne komentare i to u prvih par postova. Biće da je nešto lično.
Vrlo moguće. Imam jednoga zeca, koji me tako proganja mi govori loše. Ako hoćeš da se udružimo , pa da bude dva loša ubiše Miloša.
Kako bi bilo licno kad me ne zanima ni tad ni sad ko si,jedino moze biti na sovinisticki komentar koji ti je svaki drugi,sad sam morao da pogledam koji ti je nik koliko te licno pamtim,ali kad stajes na zulj i sad si me prva pomenula ocekuj bumerang

Trudim se da svima postupam jednako, u smislu otvorenosti, (ne)osuđivanja i shvaćanja druge perspektive.
Mislim da nikoga ne izbjegavam, u smislu gledanja objava itd.

Vidim da neki ljudi imaju drugačije životne vrijednosti ili razmišljanja, i to mi ne smeta, čak mi je i drago, ali sam fokusirana više na osobine osoba i po tome interagujem sa ljudima. Primjer osobina: mudrost, inteligencija, kreativnost, dobrota, duhovitost, harizma, radost itd.

A vidim da postoje neki ljudi koji su najčešće zastupnici morala, a koji tako lako odbace ili bace kamen na druge.
Pitam se:
da li su svjesni svoje arogancije, odsustva tolerancije i ljubavi za ljude koji ne misle kao oni?

Inspiraciju mi je dala jedna forumašica koja je introspektivna, i koja je sklona moralnim razmišljanjima, ali to nije obojeno duhovnošću, samo strogom uštogljenošću kao posljedicom arogancije.
Pa pitam, ko je po vama moralniji: onaj ko druge osuđuje ili onaj ko ne osuđuje, jer ne djele iste vrijednosti ?

Autorska.

Nije bas tako lako povuci granicu jer i jedan i drugi mogu da budu i bolji i gori od mene.
Ne smeta mi kada neko misli drugacije od mene ali mi smeta kada krene da vredja jer nema nijedan argument za svoju tvrdnju. Ako osoba ima argumente mogu sve to da pogledam i da se to razvije u neku pristojnu pricu i da ne lici posle par postova na epizodu rijaliti emisije.

Primetila sam da me u poslednje vreme tu i tamo nečiji postovi povrede i umesto da odgovorim i uzvratim ja se povučem..
To mi se ranije nije dešavalo i uvek sam ulazila u rasprave..valjda dodje vreme da smo osetljiviji nego inače pa se trudimo i da ne ulazimo dublje u smisao nečijeg pisanja...jednostavno ignor...
:dzentlmen:
Nije to osetljivost vecc iskustvo i mudrost
jer
biseri se ne bacaju pred gice...

Ok ti je da se otvori tema po principu "nađi se", "ma, znam ko je ta, hehe", a gde Tabovljevo ime sme da se spomene i da se pohvali, ali zato se briše dobra tema gde bi se odnosi među drugim forumašima malo, ali bar iskreno relaksirali.
Da se razumemo, meni ne smeta to ogovaranje u vazduhu, znam da mora da se pusti ventil kad ljudi ne odgovore odmah tom nekom koji ih nervira i ne raščiste stvari, više mi smeta neiskrenost administracije ALi sAmO dA sE nIKo nE sPOmeNE (a 'vamo se uživa u pohvalnom spominjanju sebe :mrgreen:)
Ja nemam pojma o kojoj temi pričaš da je obrisana :( a nisam ni jedina koja briše .. inače nisam navikla na pohvale ovde jer to čudo se još nije desilo :mrgreen: niti me pali sujeta nit ego ;)

Lljepši način za reći da je neko impulsivan :zcepanje:
Мени је импулсивност позитивна особина, уколико је особа суштински добра, неагресивна и пристојна.
Нисам фан људи са темпераментом залеђене рибе.

Back