- Poruka
- 50.105
Umiješao si se kao sudija apelacionog suda i dobio si takav odgovor

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Umiješao si se kao sudija apelacionog suda i dobio si takav odgovor
Here is the verdictUmiješao si se kao sudija apelacionog suda i dobio si takav odgovor
Како си то лепо срочио!Here is the verdict
Not guilty in the first degree
Стани! А мене осуди што све разумем! Алоее!Here is the verdict
Not guilty in the first degree
Извини, мало смо неиконтролисаниE sada je ono vrijeme kada domaćin kaže domaćici:
"Ženo, ajde na spavanje, išli bi gosti kući"
![]()
A paa daaa, tu smo dakle.
Ićemo preko Svit, da dođemo do pravde za sebe.
Pošteno što si priznala.
Moje poštovanje!
Nisam ni ja u kontroliИзвини, мало смо неиконтролисаниопрости.
Настави ти.![]()
Ма добра си, срчана.Nisam ni ja u kontroli
Ne vidim smisao ove svoje teme.
Glupo je postavljena, a i kad god otvorim temu, uvijek je glupa i odgovor znam, ali eto, impulsivno zaliječim sve boljke i karakterne mane![]()
Čini mi se da je to jednostavno:
Neki ljudi su jako strogi sami prema sebi, samokritikujući suviše, i da posljedično ne vole sebe.
A kako sa sobom, tako čine i sa drugima.
Ljubav se samo umnožava. Kad voliš, prihvataš i mane, bilo svoje, bilo tuđe.
Šta kažete?
Možda mi je tema malo glupa, ali nešto me tu malo zbunjuje i voljela bih da si razriješim nedoumicu.
Zašto neki ljudi ne mogu da žive svoj život po svojim nahođenjima, bez da druge osuđuju za njihova razmišljanja, koja se njima ne dopadaju?
Lljepši način za reći da je neko impulsivanМа добра си, срчана.![]()
bice najbolje da napravim drugi profil sa kog cu samo da se svadjam sa ljudimauvijek dodje do svadja na forumima to sam primjetio
@Maki! temilica za tebe.Trudim se da svima postupam jednako, u smislu otvorenosti, (ne)osuđivanja i shvaćanja druge perspektive.
Mislim da nikoga ne izbjegavam, u smislu gledanja objava itd.
Vidim da neki ljudi imaju drugačije životne vrijednosti ili razmišljanja, i to mi ne smeta, čak mi je i drago, ali sam fokusirana više na osobine osoba i po tome interagujem sa ljudima. Primjer osobina: mudrost, inteligencija, kreativnost, dobrota, duhovitost, harizma, radost itd.
A vidim da postoje neki ljudi koji su najčešće zastupnici morala, a koji tako lako odbace ili bace kamen na druge.
Pitam se:
da li su svjesni svoje arogancije, odsustva tolerancije i ljubavi za ljude koji ne misle kao oni?
Inspiraciju mi je dala jedna forumašica koja je introspektivna, i koja je sklona moralnim razmišljanjima, ali to nije obojeno duhovnošću, samo strogom uštogljenošću kao posljedicom arogancije.
Pa pitam, ko je po vama moralniji: onaj ko druge osuđuje ili onaj ko ne osuđuje, jer ne djele iste vrijednosti ?
Autorska.
Nije u pitanju samo osetljivost nego ponekad ti bude samo - svejedno.Primetila sam da me u poslednje vreme tu i tamo nečiji postovi povrede i umesto da odgovorim i uzvratim ja se povučem..
To mi se ranije nije dešavalo i uvek sam ulazila u rasprave..valjda dodje vreme da smo osetljiviji nego inače pa se trudimo i da ne ulazimo dublje u smisao nečijeg pisanja...jednostavno ignor...
A nepusacima izbijam samo osmehe na pr,a ti ne znas sta je to pa nije do mene,a moze se i tvoja pozitivnost videti u svakom postuNe izbjegavam nikoga, osim jednoga, Đorđu. Tako nešto izbija iz njega...
Ne bi sada o tome.
Ostali su onako.... Botovi standarno, njih zekim. Pravedne i pametne čitam pažljivo.
Trudim se da svima postupam jednako, u smislu otvorenosti, (ne)osuđivanja i shvaćanja druge perspektive.
Mislim da nikoga ne izbjegavam, u smislu gledanja objava itd.
Vidim da neki ljudi imaju drugačije životne vrijednosti ili razmišljanja, i to mi ne smeta, čak mi je i drago, ali sam fokusirana više na osobine osoba i po tome interagujem sa ljudima. Primjer osobina: mudrost, inteligencija, kreativnost, dobrota, duhovitost, harizma, radost itd.
A vidim da postoje neki ljudi koji su najčešće zastupnici morala, a koji tako lako odbace ili bace kamen na druge.
Pitam se:
da li su svjesni svoje arogancije, odsustva tolerancije i ljubavi za ljude koji ne misle kao oni?
Inspiraciju mi je dala jedna forumašica koja je introspektivna, i koja je sklona moralnim razmišljanjima, ali to nije obojeno duhovnošću, samo strogom uštogljenošću kao posljedicom arogancije.
Pa pitam, ko je po vama moralniji: onaj ko druge osuđuje ili onaj ko ne osuđuje, jer ne djele iste vrijednosti ?
Autorska.
Ja jesam pozitivna osoba, ne zato što ja to kažem za sebe, nego što su me svi iz moje okoline tako procijenili. Budući da volim ironiju i sarkazam na forumu, ja sam i sama pokušala da se tako zezam. Ne zlonamjerno. Čisto da izmamim osmijeh.A nepusacima izbijam samo osmehe na pr,a ti ne znas sta je to pa nije do mene,a moze se i tvoja pozitivnost videti u svakom postu