Zašto neke ljude izbjegavate na forumu?

jer ja sam jedna fina, mirna gospoDŽa :D
Happy Married At First Sight GIF by Lifetime

Људи су просто различити и то пре свега треба прихватити.
Осуда је бесмислена, једино што је сврсисходно је освестити своје стање духа и сходно томе формирати свој круг људи.

Не треба (осим у случају фамилије или колега где смо приморани) одржавати контакте са људима који нам не пријају и то је то.
Ajde bre!
Ti sve razumeš, za svakoga imaš razumevanja!
E dosta mi je takvih stavova.

Sve dok ne navodi ili neko vređa članove, mislim da može da prođe ;) ako admin aminovao i postovao, ja sam sitna riba da bilo šta menjam :mrgreen: a i volim drčne teme :D

Ok ti je da se otvori tema po principu "nađi se", "ma, znam ko je ta, hehe", a gde Tabovljevo ime sme da se spomene i da se pohvali, ali zato se briše dobra tema gde bi se odnosi među drugim forumašima malo, ali bar iskreno relaksirali.
Da se razumemo, meni ne smeta to ogovaranje u vazduhu, znam da mora da se pusti ventil kad ljudi ne odgovore odmah tom nekom koji ih nervira i ne raščiste stvari, više mi smeta neiskrenost administracije ALi sAmO dA sE nIKo nE sPOmeNE (a 'vamo se uživa u pohvalnom spominjanju sebe :mrgreen:)

Izbegavam forumaše koji su da kažem ostrašćeni, generalizuju... Pogotovo ove hiper aktivne na politici koji dele svet crno belo.

Ne izbegavam one koji piče uvrede, to manje više (kepten Markey je lijep primjer) , ali niska podyebavanja to je već ono... Bio je jedan koji je bio "cijanid" u tom smislu i njega sam se priznajem plašio u smislu što je bio sposoban da iz najnižih pobuda traži najslabije mesto i targetira... Čak sam jednom napisao, doduše bez tagovanja, "Mugatu napušiš mi se ****' preventivno ako ovo čitaš"

Људи су просто различити и то пре свега треба прихватити.
Осуда је бесмислена, једино што је сврсисходно је освестити своје стање духа и сходно томе формирати свој круг људи.

Не треба (осим у случају фамилије или колега где смо приморани) одржавати контакте са људима који нам не пријају и то је то.
Šalim se bre aman
Ja se zezao apropo onih koji...

Ok ti je da se otvori tema po principu "nađi se", "ma, znam ko je ta, hehe", a gde Tabovljevo ime sme da se spomene i da se pohvali, ali zato se briše dobra tema gde bi se odnosi među drugim forumašima malo, ali bar iskreno relaksirali.
Da se razumemo, meni ne smeta to ogovaranje u vazduhu, znam da mora da se pusti ventil kad ljudi ne odgovore odmah tom nekom koji ih nervira i ne raščiste stvari, više mi smeta neiskrenost administracije ALi sAmO dA sE nIKo nE sPOmeNE (a 'vamo se uživa u pohvalnom spominjanju sebe :mrgreen:)
Joj, Lule. Koliko si me ovdje pogano izkritikovala.

Vidiš, ti si pametna, ali to koristiš da budeš zlobna.

Frustracije isijavaju iz tebe do stratosfere.

Evo ti ogledalo, uživaj u sebi. :bye:

Ok
Ja iskreno Lile, pardon Lule ne doživljavam da baca otrov
Pogotovo kad joj videh fotke (doduše one AI zezalice)
Žena ima stav i ne verujem da je "otrovnica" kao na primer... Heheh... Ne smijem reći ko je sve takav🤣
Moje dvije poruke iznad su dokaz kako je lako biti bljutav.
Tako je lako biti bljutav.

Što volim kada pametni ljudi usmjeravaju svoju pamet u pravom smjeru, da razumiju druge, da šire harmoniju, svjesnot, mir i ljubav :heart: (sarkazam, naravno)

Što da se trudimo ka redu, kad haos je prirodno stanje?

Edmund, evo elaborat "stava".

Ok ti je da se otvori tema po principu "nađi se", "ma, znam ko je ta, hehe",
Što se tiče toga, spomenula sam da postoji neka takva forumašica, jer sam imala u glavi jednu temu, i poslije sam pronašla temu i nesu spomenuti forumaši u naslovu. I to je bilo mudrije postavljanje teme, od moje.
Ja sam malo više pala u emocije u postavljanju teme. Priznala sam grešku. I to sam gore napisala.

a gde Tabovljevo ime sme da se spomene i da se pohvali, ali zato se briše dobra tema gde bi se odnosi među drugim forumašima malo, ali bar iskreno relaksirali.

Da se razumemo, meni ne smeta to ogovaranje u vazduhu,
A teme gdje se ogovaraju drugi ljudi, samo gdje nije napisano "forumaši", ali se tu morališe i osuđuju je OK.
znam da mora da se pusti ventil kad ljudi ne odgovore odmah tom nekom koji ih nervira i ne raščiste stvari,
Ovo su neosnovane optužbe, koje nisu ni istinite. I maliciozno je veoma jer nije istina, @Edmund !
više mi smeta neiskrenost administracije ALi sAmO dA sE nIKo nE sPOmeNE (a 'vamo se uživa u pohvalnom spominjanju sebe :mrgreen:)
Čovječe, kakvo uživanje u pohvalama ima veze sa temom i sa čime.

Eto ti Edmunde i moj stav. I ja sam osoba sa stavom.

Moje dvije poruke iznad su dokaz kako je lako biti bljutav.
Tako je lako biti bljutav.

Što volim kada pametni ljudi usmjeravaju svoju pamet u pravom smjeru, da razumiju druge, da šire harmoniju, svjesnot, mir i ljubav :heart: (sarkazam, naravno)

Što da se trudimo ka redu, kad haos je prirodno stanje?

Edmund, evo elaborat "stava".

Što se tiče toga, spomenula sam da postoji neka takva forumašica, jer sam imala u glavi jednu temu, i poslije sam pronašla temu i nesu spomenuti forumaši u naslovu. I to je bilo mudrije postavljanje teme, od moje.
Ja sam malo više pala u emocije u postavljanju teme. Priznala sam grešku. I to sam gore napisala.

A teme gdje se ogovaraju drugi ljudi, samo gdje nije napisano "forumaši", ali se tu morališe i osuđuju je OK.

Ovo su neosnovane optužbe, koje nisu ni istinite. I maliciozno je veoma jer nije istina, @Edmund !

Čovječe, kakvo uživanje u pohvalama ima veze sa temom i sa čime.

Eto ti Edmunde i moj stav. I ja sam osoba sa stavom.
Dobro
I šta sam ja sad, sudija apelacionog suda?

Back