Zašto neke ljude izbjegavate na forumu?

pa osuđujem ja to kao postupak, ja to do sada nikad uradila nisam.
Ali ko sam ja da sudim bilo kojoj osobi na svijetu?? Totalno sam nebitna u bilo cijem zivotu, jer ja ne znam ni ko je, ni sta je ta osoba prosla.
a imam pred sobom jos vremena,ako Bog da, mogu da se okliznem i sama.
Misljenje nije osuda,niko nije stradao od te osude,ako se vec polemise znaci da je neko trazio misljenje ili trazi od vecine podrsku za svoje gluposti,znaci ne treba biti diplomata i ne treba biti u programiranom oboru

Vidiš, očekivala sam tu rekaciju od nekoga. hahaha

A već postoji tema koja ima pitanje o ponašanju drugih forumaša. I tamo nisi tražila lok, a baš je bila o osudi drugih.

Edit: provjerila sam, ipak u toj temi nisu spomenuti forumasi. Moja greska!
Ali se svakako odnosilo na forumase.

Trebala sam biti mudrija i ne spomenuti to u naslovu!

Poslednja izmena:
Болесни су имају нека физичка здравствена стања која су им разорила ум до те мере да су постали есенција злобе и све што желе је да униште неког психички.Таквима нека се баве надлежни за то,траже ту врсту пажње те нека им је.

Trudim se da svima postupam jednako, u smislu otvorenosti, (ne)osuđivanja i shvaćanja druge perspektive.
Mislim da nikoga ne izbjegavam, u smislu gledanja objava itd.

Vidim da neki ljudi imaju drugačije životne vrijednosti ili razmišljanja, i to mi ne smeta, čak mi je i drago, ali sam fokusirana više na osobine osoba i po tome interagujem sa ljudima. Primjer osobina: mudrost, inteligencija, kreativnost, dobrota, duhovitost, harizma, radost itd.

A vidim da postoje neki ljudi koji su najčešće zastupnici morala, a koji tako lako odbace ili bace kamen na druge.
Pitam se:
da li su svjesni svoje arogancije, odsustva tolerancije i ljubavi za ljude koji ne misle kao oni?

Inspiraciju mi je dala jedna forumašica koja je introspektivna, i koja je sklona moralnim razmišljanjima, ali to nije obojeno duhovnošću, samo strogom uštogljenošću kao posljedicom arogancije.
Pa pitam, ko je po vama moralniji: onaj ko druge osuđuje ili onaj ko ne osuđuje, jer ne djele iste vrijednosti ?

Autorska.
Ne osuđujem, gluposti me nasmeju, neke izbegavam jer mi ne prija njihova energija, kao i u realu.

Ok, da ne bude da sam ja to rekla :mrgreen: jer ja sam jedna fina, mirna gospoDŽa :D
tema vs admin
awkward pulp fiction GIF

A otvoreno, napisah je jer se kao nadam da će ti takvi pročitati i razmisliti. Možda se i promjeniti.
Лепо си објаснила све.
Али, готово да се никада не дешава да размисле нити се промене. Посебно не у онлајн комуникацији, мале су шансе чак и у директној комуникацији.

Што пре то схватиш и прихватиш, имаћеш више енергије за корисније ствари. 🤗

Back