Zašto (ne)želiš da imaš decu?

Musko bez dece ima daleko manje razloga da zivi u poznim godinama. Kao clan drustva manje vredi, kao licnost manje vredi. To je fakt...
Biti bez porodice je isto kao i bez posla... samo se izlezava i gleda tv ceo dan? Naravno nije lako ni raditi ali to je analogija (kada se mnogo radi, uglavnom se radi za druge a ne sebe).
Mozda u tvom okruzenju manje vrijedi musko bez djece, mi imamo najmanje 30 prijatelja koji nemaju djecu, puno putuju, rade 3 dana sedmicno i veoma srecni svojim zivotom, mnogi sa djecom ih smatraju veoma pametnim i uspijesnim.

Mozda u tvom okruzenju manje vrijedi musko bez djece, mi imamo najmanje 30 prijatelja koji nemaju djecu, puno putuju, rade 3 dana sedmicno i veoma srecni svojim zivotom, mnogi sa djecom ih smatraju veoma pametnim i uspijesnim.
Срећа нема везе с успехом. А још мање како их други људи гледају.

Желим једно или двоје деце кад-тад, највише да ме не би наследила држава или било који опортуниста, кад остарим нећу ником дати наследство осим биолошком потомку и жени која ми је испуњавала сексуалне фантазије.

Ја сам јединац, стричеви уопште немају потомке, највероватније смо једина фамилија у Србији јер са очеве стране смо страног порекла, па би ми било мало жао да изумремо као диносауруси, осећам се као да је све на мени. ..а ја помало недорастао ситуацији 😃😕

Желим једно или двоје деце кад-тад, највише да ме не би наследила држава или било који опортуниста, кад остарим нећу ником дати наследство осим биолошком потомку и жени која ми је испуњавала сексуалне фантазије.
O toga nema nista,naci prodaj sve ako budes imao sta i u podstanare

Zato sto nista sto zelim u zivotu ne bih mogao kad bi imao djecu cak ni psa ne zelim jer je obaveza, zelim puno da putujem ,malo da radim i rano u penziju , da nisam previse vezan za jedno mjesto tj ako zelim negdje da ostanem pola godine da to mogu da uradim itd , zelim da ostanem djete tj bezbrizan zivot , sve moje zelje ne bi se ostvarile da sam imao djecu.
Ja sam srecna kada muskarac ovako iskreno i direktno ovo izjavi,nazalost mnogo muskaraca je ovo sacuvalo za sebe pa sad ispastaju zene

Ma nije lose imati decu. Lepo je to. Nabacis neko dete da ne budes sebican. Dajes i znas da ulazes u nekoga ko je cist. Nista lepse nego mu kupis za rodjos elektricni auto. A i ako nema para, za ruku u sumu i avantura.
Nego je problem sto ima puno kretena koji manipulisu tom decom. Nisi ti nista los sto si jedinac i lepo razmisljas.

O toga nema nista,naci prodaj sve ako budes imao sta i u podstanare
Нека, хвала, то би ми био јако ирационалан економски потез :D Мислим да ћу у свом стану направити нешто, типа оставити ћуп са сопственим пепелом јер ћу можда желети спаљивање уместо сахране, свакако бих више волео да ме једе огањ него бактерије. Евентуално ћу можда за наследика ставити неку MGTOW организацију.

Ma nije lose imati decu. Lepo je to. Nabacis neko dete da ne budes sebican. Dajes i znas da ulazes u nekoga ko je cist. Nista lepse nego mu kupis za rodjos elektricni auto. A i ako nema para, za ruku u sumu i avantura.
Nego je problem sto ima puno kretena koji manipulisu tom decom. Nisi ti nista los sto si jedinac i lepo razmisljas.
Па да :)

Danas vodio ćeru kod lekara, čisto da joj pravim društvo, već je velika, ali hajde da se družimo.... stojimo u tišini ispred ordinacije, čekamo, tu stoji neki ormar i na njemu fijoka na kojoj je krupnim slovima zalepljeno pečatirano upozorenje "OVA FIJOKA NEMA FUNKCIJU."

Oboje gledamo u taj znak par sekundi, pogled nam se sretne i oboje prasnemo u smeh.

Priceless moment.

Back