Zašto (ne)želiš da imaš decu?

A cime ti imas da se pohvalis posto imas nesto drugo da radis bitno u gradu?

Ja imam svasta zabavno i bitno da radim po gradu , recimo bas sutra vodim decu na neku lepu predstavicu, pa malo u mek, pa malo da prosetamo Bulevarom , pa po neku novu igrackucu i tako, uzivkamo

I onda druženje lagano dok se deca igraju u dvoristu i eto super . A da sam negde u selu vodila bih ih po blatu da se valjaju sa svinjama ili kako se vec zabavljaju deca tamo . Ne znam , nikada nisam bila u nekom selu.

To su najlepsa secanja bezbriznog detinjstva,sreca nikad me nije uhvatilo potrosacko drustvo pod svoje i sve sam inspirativniji da smislim neki lek za tu pandemiju
Najlepša sećanja iz detinjstva su ti vezana za kenjaru ? Sad mi te jos vise zao . Meni najlepse sećanje jeste vezano za stara vremena tipa Smederevac , ali ne bih se žalila ni da je bila ova na pelet , toplije je , a lakše za upotrebu.

Svi mi koji nismo u ozbiljnoj lovi, uvek vemo imati svasta da njakemo kao mi ne volimo pare, ne bismo na Maldive , mi volimo u selo da idemo , jer skijanje je tako pase, lepše je da se sankas niz brdo, nego kuvano vino i biftek na Alpima . Ali normalno je da se tesimo da nismo upali u zamku potrosackog društva, jer nemamo puno da potrosimo . Kad imamo love , odjednom volimo i more i planinu i da jedemo biftek u Maderi. Ja nemam sta da se foliram, nisam opsednuta materijalnim, ali volim da uživam kad mogu, kad ne mogu , zadovoljim se i šetnjom. Nisam razmažena, ali nije bas ni da uživam kad nemam deci i sebi nešto da priustim . Kao i na onoj temi o kolima. Ja svuda idem prevozom i nije mi mučenje, ali nije bas da bi mi bilo prijatno da zivim u nekoj cuki bez parkova , radnji , pozorišta. Svako ima svoje prioritete i svačiji prioriteti koštaju. I seljak voli dobar traktor , a to itekako košta.

Poslednja izmena:

Back