Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 227.786
A cime ti imas da se pohvalis posto imas nesto drugo da radis bitno u gradu?Pa, sta su drugo mogli u selu da rade , zato se i rađala tolika deca. Ali opet nevezano za temu i samo u krug ispričana prica
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A cime ti imas da se pohvalis posto imas nesto drugo da radis bitno u gradu?Pa, sta su drugo mogli u selu da rade , zato se i rađala tolika deca. Ali opet nevezano za temu i samo u krug ispričana prica
Samo Radovane pakuj kofere i nazad u zavičaj javi kako je i napravi više to dete , pa da komentarisemo o deci kad počneš da kupuješ pampers. Ili zamotavas u one pamučne, ne znam kako vi to na selu raditeZa ovu seansu mi dodjes 100€,ovo je poslednji put da si popricala s nekim normalnim neandroidom
A cime ti imas da se pohvalis posto imas nesto drugo da radis bitno u gradu?
Jao boze mek ajde da zavrsimo da ne bacim pegluJa imam svasta zabavno i bitno da radim po gradu , recimo bas sutra vodim decu na neku lepu predstavicu, pa malo u mek, pa malo da prosetamo Bulevarom , pa po neku novu igrackucu i tako, uzivkamo
Jao, ajde molim te , ne seruckaj kao on ne voli mek . Jao, jao breee , ne glumataj majke tiJao boze mek ajde da zavrsimo da ne bacim peglu
Jeo sam zadnji put tamo neke 2000e pa da za vreme bombardovanja radio mi ortak u obezbedjenju kad su ga polupaliJao, ajde molim te , ne seruckaj kao on ne voli mek . Jao, jao breee , ne glumataj majke ti
I mene zao tebe sto si kenjo u poljski. Nije humanoJeo sam zadnji put tamo neke 2000e pa da za vreme bombardovanja radio mi ortak u obezbedjenju kad su ga polupali
Ali zaista mi te zao
To su najlepsa secanja bezbriznog detinjstva,sreca nikad me nije uhvatilo potrosacko drustvo pod svoje i sve sam inspirativniji da smislim neki lek za tu pandemijuI mene zao tebe sto si kenjo u poljski. Nije humano
Najlepša sećanja iz detinjstva su ti vezana za kenjaru ? Sad mi te jos vise zao . Meni najlepse sećanje jeste vezano za stara vremena tipa Smederevac , ali ne bih se žalila ni da je bila ova na pelet , toplije je , a lakše za upotrebu.To su najlepsa secanja bezbriznog detinjstva,sreca nikad me nije uhvatilo potrosacko drustvo pod svoje i sve sam inspirativniji da smislim neki lek za tu pandemiju