- Poruka
- 83.916
Zašto (ne)želiš da imaš decu?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možemo zajedno da usvojimo nekoUbedio me @manem78 buaxaxa
Trenutno ne. Najpre je razlog no fak i finansije i uslovi za tako nešto.Zašto (ne)želiš da imaš decu?
Imam jedno dete
I želim i ne želim još dece
Istovremeno bih baš voleo ali i ne, jer sam samoživ, komplikovan, nemam sex, nemam finansijsku situaciju...
A ako ću da budem isfrustriran tata, bolje da ne zagađujem deci život
Ni prvom detetu nisam bio tata kako je trebalo (po mom mišljenju)
Koje su to gluposti,za vreme drugog svetskog rata baba i deda nisu imali leba da jedu pa su 6oro dece napravili,jel mislis da su ispali losi ljudi,naravno da ne,jer nisu bili razmazeni nego na rad uz skoluImam jedno dete
I želim i ne želim još dece
Istovremeno bih baš voleo ali i ne, jer sam samoživ, komplikovan, nemam sex, nemam finansijsku situaciju...
A ako ću da budem isfrustriran tata, bolje da ne zagađujem deci život
Ni prvom detetu nisam bio tata kako je trebalo (po mom mišljenju)
Znam sve to DžordžiKoje su to gluposti,za vreme drugog svetskog rata baba i deda nisu imali leba da jedu pa su 6oro dece napravili,jel mislis da su ispali losi ljudi,naravno da ne,jer nisu bili razmazeni nego na rad uz skolu
Ma dobro breMa ne radi se to o deci nego o bilo kakvoj odgovornosti,tracite zivot na gluposti i time se hvalite,pa napravi dete menjaj mu pelene dve godine, naucices pa se time hvali da mozes nekom da se posvetis ko zavisi od tebe,ne brini dete jede 100g hrane ne trebaju ti milioni koje ionako trosimo na gluposti
Ne znas ti kakvi retosi imaju decu ne bi im dao kljuc od lifta da mi cuvaju,samo treba biti dobar i normalan ,pre svega bez ega i to je dobar roditeljMa dobro bre
Ne brini, ne bi samnom niko ni pravio decu tako da su svi bezbedni![]()
Dzordzi a koliko ti dece imas nema nigde odgovora na temuZnaci cim neko trazi paznju,kog pogadja negativan komentar,ko hoce da se dopadne vecini,e taj nije za decu
Da sam sada mlada, ozbiljno bi se zapitala da li treba rađati....ne radi se o podizanju deteta, već o svetu kojem ga ostavljaš....
Bjanki, imam dvoje dece i petoro unučadi. Ima lepih stvari na svetu, ne sporim....ali, to malo lepih stvari ne može da unište moj osećaj da je svakoj sledećoj generaciji sve teže da prežive dostojanstveno, slobodno i sretno....Pa, ima toliko dobrih stvari na svetu , kakav god da je u datom trenutku, da je šteta da ih naša deca ne iskusei sad kad vidim klince kako su srećni i veseli zbog svakodnevnih sitnica, baš mi je puno srce
Ostavljali su ih i u logorima a sta je danas problem?dal ce imati nov ajfon aDa sam sada mlada, ozbiljno bi se zapitala da li treba rađati....ne radi se o podizanju deteta, već o svetu kojem ga ostavljaš....
Sto je to bitno da bi kao bio merodavniji odgovor,da se uvazi moje misljenjeDzordzi a koliko ti dece imas nema nigde odgovora na temu