Zašto ne zaboravljamo one koje su nas odbile?

Antihejter

Iskusan
Poruka
5.805
Imam dve devojke koje nikad ne mogu da zaboravim.
Jedna je ljubav iz osnovne, druga kad sam bio mlad(ić).

Zanima me zašto nekad ne mogu da se setim devojaka sa kojima sam bio a ne mogu nikako da zaboravim ove dve koje su me odbile.

Ova druga je čak lezbejka, pa ni to ne pomaže, znao sam ali džabe, hoću nju pa nju. Koja nezrelost sa moje strane. A možda je i ego "odradio svoje".

zato sto si sa njih dve verovatno dao "celog sebe" u vezu i nisi ocekiva hladan tus
pa su te ugasile realnoscu da je veza
dvosmerna ulica gde oboje ucestvuju i ako se poklope super
ako jedan samo vozi a drugi ne bas ... dodje se do mimoilazenja stavova i vizije
sta ce biti sutra.

Ma ko se to nama zaljubio @Antihejter koja te to

plai /hladi/podseca :lol:

sapni necu nikom da kazem friteze mi

Zanima me zašto nekad ne mogu da se setim devojaka sa kojima sam bio a ne mogu nikako da zaboravim ove dve koje su me odbile.

Ova druga je čak lezbejka, pa ni to ne pomaže, znao sam ali džabe, hoću nju pa nju. Koja nezrelost sa moje strane. A možda je i ego "odradio svoje".
ničega se više ne sećam ni onih koji su me voleli ni onih koji me nisu hteli...
zaborav je blaženstvo, čak ni miran i uravnotežen ego ne može da mu parira...

7f809b29dac485c37ac2c86c58268fbe.jpg

zato sto si sa njih dve verovatno dao "celog sebe" u vezu i nisi ocekiva hladan tus
Nije ni došlo do veze, odbile su me :mrgreen:
pa su te ugasile realnoscu da je veza
dvosmerna ulica gde oboje ucestvuju i ako se poklope super
ako jedan samo vozi a drugi ne bas ... dodje se do mimoilazenja stavova i vizije
sta ce biti sutra.

Ma ko se to nama zaljubio @Antihejter koja te to

plai /hladi/podseca :lol:

sapni necu nikom da kazem friteze mi

za onu ljubav iz skolskih dana konstatujemo da je ljubav , pa sad jel odbijena il nije , to je razlog nezaborava... i za drug ocito si imo emocija...

pa je odgovor u tome a ne u odbijanju

jer da nijesi voleo , ne bi ti bilo stalo za odbijanje...

Ros Geler. 😂

Back