zasto muskarci ne vole jake zene... lako pitanje al cekam da mi neko musko bice odgovori
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Aj pokažimi takvu, a da je kročila našim podnebljima, pritom da nije Madlen Olbrajt.Ewa:ne podrazumevam tako, MISLIM JAKA PSIHICKI...
svashta....balkanci zene jake zeneEwa:a Balkanci , cini se, mrze jake zene, hehe
goodday:svashta....balkanci zene jake zeneEwa:a Balkanci , cini se, mrze jake zene, hehe
ko bi nas trpeo da dolazimo kasm=no prebijeni od alkohola.....dovodjenje drushtava i sviranje do kasno u noc.....nedolazenje kuci po nekoliko dana....i sl....reci ti meni
siguran sam da nisi all-brightAnonymous:goodday:svashta....balkanci zene jake zeneEwa:a Balkanci , cini se, mrze jake zene, hehe
ko bi nas trpeo da dolazimo kasm=no prebijeni od alkohola.....dovodjenje drushtava i sviranje do kasno u noc.....nedolazenje kuci po nekoliko dana....i sl....reci ti meni
Oces da se upoznamo? mozda sam ja takva a nisam, bez sumnje , Albright...
Ewa:zasto muskarci ne vole jake zene... lako pitanje al cekam da mi neko musko bice odgovori
ms:Mućkarci se plaše jakih žena..![]()
Meni deluje na podosta nezanimljiv način privlačenja pažnje.divlja-u-srcu:ms:Mućkarci se plaše jakih žena..![]()
Daj prestani, boli me stomak od smejanja ceo dan zbog tvojih sasavih postova!![]()
![]()
![]()
A kad bolje razmislim, dobro je za trbusnjake! :wink:
Milow:Meni deluje na podosta nezanimljiv način privlačenja pažnje.divlja-u-srcu:ms:Mućkarci se plaše jakih žena..![]()
Daj prestani, boli me stomak od smejanja ceo dan zbog tvojih sasavih postova!![]()
![]()
![]()
A kad bolje razmislim, dobro je za trbusnjake! :wink:
Ma nčma problčma. Nčz ljutnjč. Eak šta višč srčtno.ms:Jel vi to nešto na moj račun....hm....mučkate...i...fučkate....ali ona Milow je baš OK lik, totalno ne-prim-ljet-ljiva...hm...![]()
Oče neko bakljavu...mućku...![]()
Milow:Ma nčma problčma. Nčz ljutnjč. Eak šta višč srčtno.ms:Jel vi to nešto na moj račun....hm....mučkate...i...fučkate....ali ona Milow je baš OK lik, totalno ne-prim-ljet-ljiva...hm...![]()
Anonymous:Milow:Ma nčma problčma. Nčz ljutnjč. Eak šta višč srčtno.ms:Jel vi to nešto na moj račun....hm....mučkate...i...fučkate....ali ona Milow je baš OK lik, totalno ne-prim-ljet-ljiva...hm...![]()
PREVOD: Ma nema problema. Nemoj da se ljutiš. Čak šta više srećno ti bilo. :?