Zašto ne volim zimu

RužnaKoLopov

Buduća legenda
Moderator
Poruka
41.597
Hladno je
Moraš se oblaciti tip luk
Šal , kape rukavice su predmeti koji me nerviraju
Čizme ne volim
Bljuzgavo vrijeme
Leden vjetar
Hladna kiša
Brzo pada mrak

Šta još treba dodati? Da li volite zimu ?

IMG_1698.jpeg

Hladno je
Moraš se oblaciti tip luk
Šal , kape rukavice su predmeti koji me nerviraju
Čizme ne volim
Bljuzgavo vrijeme
Leden vjetar
Hladna kiša
Brzo pada mrak

Šta još treba dodati? Da li volite zimu ?

Pogledajte prilog 1653290
Zamisli da ustaješ u cik zore, oblačiš untraciger, skije na ramena i penješ se na žičaru da skijaš,...pa sve do prvog mraka.
Pa kad odeš u planinarski dom na topli čaj, prvi skidaš skije, pa rukavice, pa untraciger, pa tek onda ulažiš da tamo piješ kafu ili čaj. Onda kad izađeš iz doma, opet oblačiš untraciger, nosiš skije, stavljaš full opremu na sebe,...i ponovo do žičare. :rotf:
Meni je tik ispod zgrade, salon za iznajmljivanje i kupovinu skija i opreme.
Jedva čekam,...odmor i kraj decembra. 😍

Poslednja izmena:
Обожавам зиму, волео бих да је снег као некад од новембра до марта, обожавам да се ваљам у снегу, обожавам тај мирис снега кад напада. За спавање је фантазија, напољу хладно а ја се увучем под топли јорган. Жене су обучене нису голе. Ја носим моје омиљене црне кожне војничке чизме и уживам.

Једино што мрак пада раније то је мало бзвз.

Лето је једино бесмислено годишње доба, само чекам да прође и трудим се да не излазим напоље.

Zbog zagađenja.

Snega praktično više i nema, samo mnogo vode, blata i vetra. Sećam se kako su nekada čitav grad i sve u njemu, uključujući i grane drveća, bili beli od snega. A sada, bez snega, drveće je golo, crno i tužno.

Ali zagađenje je definitivno najgora stvar. Ne samo što nas ubija, već i što razobličava ljudsku prirodu i pokazuje koliko smo sebični, samoživi i koliko nas generalno zabole neka stvar za druge.

Back