Zašto ne varaju?

aj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam
zašto muškarci ne varaju?
mnogo puta smo pričali o tome zašto varaju, al aj da vidimo zašto ne varaju
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex

i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
Zato sto su posteni, radni, vredni, ne trose vreme i energiju na zene okolo, vreme im je rasporedjeno na druge stvari i na njihovu zenu. Takve pretezno zena j.ebe u mozak ili nju neko j.ebe dok je ovaj vredni i posteni na poslu, tako to ide. Nazalost danas lose prolaze oni dobri, cesto u zivotu najebu.

za drugaricu pitam
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex

i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
Ukratko da kraće ne može biti : Ne smeju .

za drugaricu pitam

ne mogu da se zajebavaju sa komplikacijama organizacije i logistikom

Ne varamo jer smo ckepi, muškarac treba da oplodi što više žena, to mu je u genima. To što je ovo društvo izmislilo pravila to smo mi krivi. Jedna žena i brak najveća prevar ikad. Još se ljute kad muško ima više žena :zcepanje:

По мом "мненију"......пресудну улогу игра карактер мушкарца (или жене). А ако је верујући човек онда и однос према Богу. Иначе знам Х примера где им је превара као што је нпр. мени задовољство сести пред комп да играм WAR THUNDER. Уопште нема свест да може остати без жене, деце, здравља. Чини ми се да то одради рефлексно као кад керу бациш лоптицу а он је донесе. Не буде ни свестан тог чина. Знам једног другара који се одушевљава кад превару оправда веома убедљивом причом за своју жену. Каже да му то даје неописив полет у том моменту.

Back