- Poruka
- 72.020
sta si zakljucila?Hahaha moze i tako![]()
Zasto neki mutjkarci ne varaju?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta si zakljucila?Hahaha moze i tako![]()
nesto u vezi erektilne disfunkcije, nema druge.sta si zakljucila?
Zasto neki mutjkarci ne varaju?
nema ono kao osecaj povezanosti i ispunjenosti, to je pase?nesto u vezi erektilne disfunkcije, nema druge.
Ne znam, nisam skolovala .nema ono kao osecaj povezanosti i ispunjenosti, to je pase?

nachi sve mora ispocetkaNe znam, nisam skolovala .![]()
pa jok nego im trebaju da pričaju viceveMisle da ih žene iskorišćavaju za seks.
Не варају они који волеzašto muškarci ne varaju?
Zato sto su posteni, radni, vredni, ne trose vreme i energiju na zene okolo, vreme im je rasporedjeno na druge stvari i na njihovu zenu. Takve pretezno zena j.ebe u mozak ili nju neko j.ebe dok je ovaj vredni i posteni na poslu, tako to ide. Nazalost danas lose prolaze oni dobri, cesto u zivotu najebu.aj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam
zašto muškarci ne varaju?
mnogo puta smo pričali o tome zašto varaju, al aj da vidimo zašto ne varaju
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex
i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
Ukratko da kraće ne može biti : Ne smeju .aj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam
neću da dajem nikakve smernice, pišite sve što vam padne na pamet, pa da vidimo gde će to da nas odvede
i aj može i zašto žene ne varaju, mada me to baš i ne interesuje previše, al eto da tema bude unisex
i ne mogu da se setim ko mi je ono beše ispravljao početno slovo u nazivu teme, al da kažem da sam naučena pameti i sad sama mećem veliko slovo
naravno..........ima jedan u moju ulicu, posten ko Isus..........onomad smo mu slavili 78 godina.nije tacno,na ovom svetu postoje verni,emotivni,pozrtvovani muskarci... i javicu ti kad ga nadjem!
Iz lenjostizašto muškarci ne varaju?

ne mogu da se zajebavaju sa komplikacijama organizacije i logistikomaj dok sam inspirisana ide još jedna
za drugaricu pitam