ЧедниChad
Zainteresovan član
- Poruka
- 297
Možda je aromantičan, nema razvijene te emocije, možda su mu druge stvari važnije itd.Razumijem to, zato i pitam.
Pa što bi bio sa ženom koju ne voli?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Možda je aromantičan, nema razvijene te emocije, možda su mu druge stvari važnije itd.Razumijem to, zato i pitam.
Pa što bi bio sa ženom koju ne voli?
Klasicna muska samoodbrana.Pa ostavi ti njega na miru.
Nemojte se praviti pametne, ako vam se ne svidja muskarac vi raskinite.Klasicna muska samoodbrana.
Ja sam stvarno pametna, ali uvazavam sugestijuNemojte se praviti pametne, ako vam se ne svidja muskarac vi raskinite.
Razumijem poentu.Kod nas se sve nesto ljudi cude, te kako bravar svira klavir te kako ovo te kako ono....
kako ne razumes ti si mu zadnja rezerva za karinjanje.Razumijem poentu.
Ali pitanje je tu jer nemam racionalno objašnjenje.
Ako je u sferi iracionalnog, onda ne treba ni da pitam.
Nisam za sebe pitala.kako ne razumes ti si mu zadnja rezerva za karinjanje.
zar je toliko komplikovano.
Zato sto se stidi I oseca slabim pred problemom, a ne zeli da ona to vidi.Kaze joj da je voli, ali je izbjegava kad nastupi problem...
bolje da je dosla kod mene na kanal.Kaze joj da je voli, ali je izbjegava kad nastupi problem...
A je l se one trude oko njih? što bi je napustio ako se ona trudi i stalo joj je da bude pored nje?Zašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
Pitanje je loše postavljenoPitanje je baš indikativno...
Ta žena je ćuko.A je l se one trude oko njih? što bi je napustio ako se ona trudi i stalo joj je da bude pored nje?
Meni je baš slatko to što žene čekaju da je muškarac ostavi. Valjda kada nisi zadovoljan ideš?
Zar nije greota ostaviti nekoga kome je stalo da si tu?
Nije, pitanje je sasvim realno i pravo žensko pitanje....Pitanje je loše postavljeno![]()
Žensko jer prednjači emotivnost na uštrub racionalnosti...Nije, pitanje je sasvim realno i pravo žensko pitanje....
Ti si bas razocaran i nesrecan covek.emotivnost na bmw, audi, maserati.
Mozda..A ti ne mozes da podneses istinu.