- Poruka
- 4.442
Zašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
Poslednja izmena:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
On neće k da mrdne, ona sve i ona ga još voli.Nista ne kapiram kako je napisano
Pojednostavila sam pitanje. Pročitaj opetNista ne kapiram kako je napisano
E to.On neće k da mrdne, ona sve i ona ga još voli.
Jel kod tog muškarca ili kod mene? Hahahapms...
To pitaj nju. Ona je ta koja trpi.E to.
A zašto on ostaje sa njom?
Ne voli je, ali mu prija njena ljubav?
Što gubi svoje vrijeme sa njom?Zašto bi raskidao kad ga ne 'košta'. I zašto ona ne raskida, eblo vas prebacivanje na muškarce.
Zbog seksaZašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
Čekaj, nisi me shvatio!Kako gubi kad se ni ne trudi?
---
Ili bolje, kako se 'ne trudi' kad gubi vreme sa njom :/
---
Žene. Ne znate šta hoćete ali ako može odmah. I posle muškarac je kriv što ne dobijate.
Ok, to sam i ja mislila.Zbog seksa
Ne mora da znaci.sve je to 50:50Ok, to sam i ja mislila.
Ali jel mu ona tu služi dok ne nađe drugu?
Čemu se nada?Ne mora da znaci.sve je to 50:50
Jedini nacin da dobije dzabe.Zašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
Ona treba da ostavi njega. Njemu je dobro. Ako ta žena ceni sebe, neće dozvoliti da bude u takvoj vezi.Zašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
Pa ja bih rekla Da, ostavila bih ga.Posto si devojka,da li bi ostavila momka koji je los prema tebi,ne voli te,zanemaruje se.
pms...
Pa zato sto su razni nivoi truda,ja ne zahtevam nikakav poseban trud oko mene osim vremensku i emotivnu posvecenost,ako vi trebate nesto vise onda nadjite kod drugogZašto neki muškarci ne ostave ženu oko koje se ništa ne trude?
jer nije nasao nista bolje,muskarci su lenji generalno za promene a narocito u braku.Što gubi svoje vrijeme sa njom?![]()