buudala
Legenda
- Poruka
- 70.595
Ko?Onaj Imrah Kan islamski mudrac kaze da ce u nuklearnom ratu nastradati 99,99% stanovnika planete kako od prvih udara interkontinentalnih raketa tako i od posledica radijacije 3-9 meseci
Ko?Onaj Imrah Kan islamski mudrac kaze da ce u nuklearnom ratu nastradati 99,99% stanovnika planete kako od prvih udara interkontinentalnih raketa tako i od posledica radijacije 3-9 meseci
Biće humora sa drugovima rusofilima kad se ovaj rat bude završio a oni shvate da svet, naročito zapadni svet, i dalje postoji i da će morati još dugo da čekaju do ostvarenja svojih snova - potpunog uništenja Zapada.
tako je; ma, vidis koliko se ludaka nakupiloLepo je Asad objasnio pre neki dan,da je WW3 u toku,ali da se zbog novog i razornog oruzja sada on vodi kao proxy.
Ništa - boriti se junački na pravoj strani, a ta prava strana se, kao i uvek do sada, zove Rusija ...Ево, Крстане, ја признајем.
И шта ћемо сад?
Veliki ste optimista i daće Bog da ste u pravo, no ovovremeno zapadnjačko zlo se neće smiriti dok se ova prelepa planeta Zemlja ne uništi.... Bojim se, zaista, tog crnog scenarija osmišljenog u razvratnim glavam krvoločnih hijena sa zapada ...Rat u Ukrajini se slabo razlikuje od Korejskog rata i Kubanske krize. Ako ćemo tako Treći svetski traje još od tada. Ako su te krize prošle bez nuklearnog rata onda će i ova.
Mislite na ove zločine koje su počinile zapadnjačke hijene? Ti zlikovci su pobili više od 60.000.000 nevinih ljudi diljem sveta ...и да плате одштету СВИМА које су оштетили.
Da, naravno, ali ovo je sada drugačije - USA,EU,UK i, naravno, teroristička organizacija NATO sada u Ukrajini ratuju protiv Rusa, svaki dan raspiruju taj požar i bojim se da će to da zapali celu planetu ... Očigledno je da to i žele sodomiti sa zapada ...Suština je da ovo nije prvi put da se neki rat odvija na granici nuklearne sile. Mnogi misle da to nužno mora dovesti do nuklearnog rata i direktnog sukoba velikih sila ali to se nije pokazalo do sada. Dakle Koreja, Vijetnam, Avganistan, sve je to prošlo bez razbuktavanja.
Onaj Platonov, Budin, Hristov, Hegelov, moj, naravno ...Zar sumnjaš u to, bato?A koji drugi imamo?
Mislite na ove zločine koje su počinile zapadnjačke hijene? Ti zlikovci su pobili više od 60.000.000 nevinih ljudi diljem sveta ...
Pogledajte prilog 1314793
Da li to znači da ću samo ja da preživim, a onda će Bog od mog rebra da mi napravi Evče ...Onaj Imrah Kan islamski mudrac kaze da ce u nuklearnom ratu nastradati 99,99% stanovnika planete kako od prvih udara interkontinentalnih raketa tako i od posledica radijacije 3-9 meseci
Preduga, da se kao čovek i sam stidim svega toga ... Ne mogu da verujem da su sve to do sada ljudi mogli da trpe i mirno posmatraju sve to ...Не само бомбардовања и ратови у којима су учествовали непосредно, него и сра.ња која су проузроковали посредно у разним земљама. Дугачка је листа...предугачка!
Jeste - Isus Hristos ...Zar sumnjaš u to?A jel ti se ko javio s onog drugog života?
Цео свет су увукли у своју центрифугу.Preduga, da se kao čovek i sam stidim svega toga ... Ne mogu da verujem da su sve to do sada ljudi mogli da trpe i mirno posmatraju sve to ...
Bolje ikad nego nikad ... Verujem da će svi dobronamerni ljudi ovoga sveta heroja Putina da slave, kao sveca, jer on se je usudio da ubije pedesetoglavu aždaju sa zapada...Напокон!!
Nisu li i Zoranu Milanoviću, to je sam priznao, saopštili u Briselu da je EU u ratu sa Rusijom?Orban je rekao da su lideri zapadnog sveta "zahvaćeni ratnom groznicom", da drže govore u kojima pozivaju na pobedu u ratu i šalju sve opasnije oružje u Ukrajinu
Orban je rekao da su lideri zapadnog sveta "zahvaćeni ratnom groznicom", da drže govore u kojima pozivaju na pobedu u ratu i šalju sve opasnije oružje u Ukrajinu
sve njih treba iZbaciti iz natoa, samo ratuju na forumu ovi hrvati, kao da nemaju neki svoj ratni forum, da tamo ratuju protiv rusijeNisu li i Zoranu Milanoviću, to je sam priznao, saopštili u Briselu da je EU u ratu sa Rusijom?