Corvus
Poznat
- Poruka
- 7.320
Čemu demokratski mrak, lepi?A da, sori, ništa onda, moja greška, nek admini obrišu.
Zašto si odustao?
Izvini na radoznalosti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čemu demokratski mrak, lepi?A da, sori, ništa onda, moja greška, nek admini obrišu.
Otvori je?Eto vam nove teme - možete li јеbаti ako ne tražite, ne pokazujete nikakve signale i niste zainteresovani i ne pravite nikakav napor da јеbеtе![]()
Nisam odustao, nisam ni započeo, ništa ne čitaš ccccc.Čemu demokratski mrak, lepi?
Zašto si odustao?
Izvini na radoznalosti.![]()
Pa mrzi me da јеbеm, kamoli temu da otvaram.Otvori je?
Ja na preskoče, po slobodnom tumačenju.Nisam odustao, nisam ni započeo, ništa ne čitaš ccccc.
Ali, ipak, jesi?Pa mrzi me da јеbеm, kamoli temu da otvaram.
Jel se računa u јеbо sam ako sam zaskočen i nisam radio ništa ili se to zove izјеbаlа me?Ali, ipak, jesi?
Ne znam.Jel se računa u јеbо sam ako sam zaskočen i nisam radio ništa ili se to zove izјеbаlа me?
Na Zara neki parfem, nemam sad para za bolji, ali nije loš da ti kažem.Ne znam.
Svako ima definiciju za sebe?
Kako se to osećaš?![]()
Ček, da izguglam?Na Zara neki parfem, nemam sad para za bolji, ali nije loš da ti kažem.
Kako ti.. ovako.. delujem ?
u ljis kontekstu ili onako uopšteno?Kako ti.. ovako.. delujem ?
matiro bi te ja očasKako ti.. ovako.. delujem ?
uopšteno , mislim da je boljeu ljis kontekstu ili onako uopšteno?
ma ne nego u kontextu kolko tona uglja godišlje proizvede zambijau ljis kontekstu ili onako uopšteno?
doxi to mislio na mom si visijomislim da je bolje
e pa fino jako deluješuopšteno , mislim da je bolje
Jesti na avataru?Kako ti.. ovako.. delujem ?
u tom kontekstu isto mislim da ne možeš da je matirašma ne nego u kontextu kolko tona uglja godišlje proizvede zambija
Nisam sad, al bila sam. Nju pitam.Jesti na avataru?
Dobra si, **** bih te da me ne mrzi.Nisam sad, al bila sam. Nju pitam.![]()
pa u kontextu proizvodlje uglja ona me đelje u šahu ko magarca, dau tom kontekstu isto mislim da ne možeš da je matiraš
ja ne mogu da sudim dok ne pošalješ fotku za kalendarNisam sad, al bila sam. Nju pitam.![]()