Zašto ne možete da nadjete devojku?

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106
Dosta vas nam se javilo i pitalo nas isto pitanje koje glasi „ Kako da nađem devojku“. Kao i što sami znate, ovo nije lak zadatak, jer se devojci morate svideti i morate je šarmirati ako želite da dobijete priliku da sa njom uplovite u ljubavne vode. Mnogi smatraju da je novac glavni adut u osvajanju devojaka, ali postoji još drugih i bitnijih faktora koji na to utiču.
muško.jpeg
- Da biste mogli da smuvate neku devojku, prvo morate biti u blizini devojaka. Ako se krećete na mestima gde devojaka nema i gde ne upoznajete nove ljude, onda ćete teško pronaći devojku koja vam odgovara. Zato je vrlo važno da idete na mesta gde prolazi dosta ljudi i gde ćete imati priliku da upoznate veliki broj devojaka.

- Mogu ljudi da pričaju koliko hoće da je unutrašnja lepota najbitnija, ali je činjenica da vam je za prvi kontakt neophodan privlačan fizički izgled. Zbog toga je vrlo važno da se posvetite vašem izgledu. To podrazumeva da vodite računa o higijeni, vašoj kosi i bradi, odeći koju nosite, kao i o fizičkom izgledu i stanju vašeg tela. Ako sve ovo dovedete do maksimuma, onda ćete biti daleko privlaćniji i žene će se više interesovati za vas.

- Već smo rekli da devojke morate šarmirati i zabaviti da bi im se svideli. Ako ste neko ko ima dosadne priče i ko stalno vrti teme o sportu i politici, onda se nemojte čuditi što devojke ne žele da provode vreme sa vama. Pokušajte da pronađete normalne teme iz svakodnevnice i da pričate o nečemu zanimljivom i tako ćete ostvariti mnogo lepši kontakt sa pripadnicama lepšeg pola.

- Devojke žele da budu sa muškarcima koji imaju viziju i koji žele da nešto urade sa svojim životom. Dakle, ako ste neko ko džabalebari i koji živi od danas do sutra, onda ćete vrlo teško pronaći devojku koja će želeti da bude sa vama. Potrebno je da pokažete vašu želju za stvaranjem pozitivne budućnosti i tako ćete vrlo lako privući devojku.

- Hteli vi to ili ne,devojke traže emotivne muškarce koji će moći da se saosećaju sa njima, a ako ste neko ko to ne radi i ko ne želi da sluša ženske probleme, onda ćete vrlo teško pronaći devojku, jer je njima važno da imaju dečka pored sebe koji će ih slušati i koji će biti tu za njih. Ako devojke primete da ste bezosećajni kada vas upoznaju, vrlo brzo će se isključiti iz razgovora sa vama i neće želeti da se upuštaju u nikakve veze i avanture.

M.M.
Pa eto.. to bi bilo to, tako.. jednostavno a komplikovano :mrgreen:
Nešto za dodati.. oduzeti? :ceka:

ja ne znam kako ne moze neko da nadje devojku
bukvalno sam nisam bio od drugog polugodista sedmog razreda do dana danas vise od mesec dana

kakva je to nauka za pojedince meni nije jasno
pa nije to raketna fizika nego nesto najprirodnije moguce
sve i svako moze da nadje devojku
i slon
i ker
i macak
i mis

Samo termin. "Naći" nekoga znači pronaći traženu osobu. Ovde tražena osoba nije konkretna pa prema tome ne može biti "nađena".
Ima li neko ideju koja bi reč mogla?
"Imati devojku" opet može da se shvati kao posesivno i ženomrzačko. Eto, ne znam.
Možda "Zašto ne možete da ostvarite vezu sa devojkom?"
Pa sad, ni jedna djevojka nam neće sama pokucati na vrata, tražeći vezu ili već šta, zar ne.. zato je na nama da je tražimo, tj izaberemo.. jednu ali vrijednu. :)

Termin "naći" u ovoj temi je figurativan i ne znači de fakto tražiti nešto, nešto imaginarno, izgubljeno.. ili tražiti nemoguće.
"Naći" znači kako osvojiti, šarmirati, kako se dopasti i biti vrijedan djevojačke pažnje, pogleda..
au brate moj mili koje su to dijagnoze

biti vredan devojacke paznje :D :D :D

osvajati :O

vidi burazeru
ako si normalan a to podrazumeva odredjeni integritet da ne sirim sad pricu
one ce tebe da jure

znaci umesto da budem pacijent i neka sisica koja se tu bori da nesto osvaja i sarmira praveci majmuna od sebe
ja sam u sebe ulagao da bi vredeo i to pre svega sebi
i kao takav ja nema tu sta da osvajam nego da biram i da necu manje od onoga sto vredim

jadno je imati takav stav da se tu propinjes na prste da bi bio vredan necijeg pogleda

bedno brate jadno brate
porazavajuce i ponizavajuce
cak i za francuske latentne romantike sredine 19 veka

Termin "naći" u ovoj temi je figurativan i ne znači de fakto tražiti nešto, nešto imaginarno, izgubljeno.. ili tražiti nemoguće.
"Naći" znači kako osvojiti, šarmirati, kako se dopasti i biti vrijedan djevojačke pažnje, pogleda..
Ne obraćaj pažnju na negativne komentare, ja razumem i kome si namenio temu i zašto ovo ovako. :)
Prvo- ebeš termin, tako je, kako je. Oduvek se tako govorilo :) (Nisam očekivao da će mi neko odgovoriti na to ;) )

Drugo- ja sam uvek voleo baš to- da osvojim, šarmiram, dopadnem se...volim tu "staru školu" i ne mislim da je paćenička, naprotiv, vrlo je kreativno sve to. Treba umeti. Treba i razumeti.

ja ne znam sta se desava sa muskarcima
znaci jaja im se smanjuju
pocece i da pisaju cuceci
To jeste. Tu si u pravu. Ali ne slažem se da je paćenički biti old school džentlmen. Seti se, baš u najvećem patrijarhatu muškarci su ženama otvarali vrata, pridržavali kaput itd. Sve ti je to igra i to igra u kojoj muškarci određuju pravila.
Tada je bilo bolje, sad ne valja.

Ko čemu vredi ne trebaju mu saveti, ko traži saveta verovatno ne vredi i bolje mu ne nervirati se. Nije svakom muškarcu suđeno da pronađe ženu, šta da se radi.

Ni svakoj ženi da bude pronađena, nego stvar je u padu m. i ž. principa, a to dolazi kada kulture dožive vrhunac, pa uđu u svoj pad, a to je primećeno u povećanom današnjem nihilizmu... itd..

Mišel Uelbek je to sve jasno precizirao...

Back