Cosmopolite
Zaslužan član
- Poruka
- 105.961
Surbel mogu da stavim a prasence ne mogu.
Gosti su kao trolovi , ne mozemo da ih ignorisemo ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ali nema razloga da se ukine mogucnost ignorisanja ... recimo ja ne zelim da vidim postove prasenceta etcNe, to za 3 posta važi za članove, nakon toga su sve poruke odmah vidljive. Za gosta se uvek odobrava, makar i da ih je napisao 100.
OK, ali kako uopce u startu doci do tog statusa?Ne, to za 3 posta važi za članove, nakon toga su sve poruke odmah vidljive. Za gosta se uvek odobrava, makar i da ih je napisao 100.
Pa jeste, u biti sluzi maltretiranju modova.Ukinuti tu gostionicu.
Smorila me odobravanja.
Učlaniti se u klub nalogom ili produžiti dalje.![]()
Nije ukinuta jer nije ni postojala za goste. Tu ne možeš da klikneš na nalog i nađeš opciju.Ali nema razloga da se ukine mogucnost ignorisanja ... recimo ja ne zelim da vidim postove prasenceta etc
E, vidiš, kad si gost onda možeš i da se razgaćiš, a kad si član moraš da misliš na ugled i to smara.Ne kapiram dal ce ikad ovaj forum biti forum na koji se dolazi zbog tema a ne kao razgaceni u kafanu na trac partiju
Svaki put popunjavaju fotke sa mačkama i pticama.za verifikaciju, za svaki post? HaahaNe, to za 3 posta važi za članove, nakon toga su sve poruke odmah vidljive. Za gosta se uvek odobrava, makar i da ih je napisao 100.