Zašto ne mogu da ostavim komentar na Politici?

Poli46

Stara legenda
VIP
Poruka
92.480
Došlo je do problema.
-Vi nemate dozvolu da pogledate ovu stranicu ili izvršite ovu radnju.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka koju ne mogu da objavim je..

Ne postoji razlog koji je vredniji od ljudskih života!!
Svaki rat osuđujem!

Rusija napala Ukrajinu​

https://forum.krstarica.com/threads/rusija-napala-ukrajinu.945678/

Došlo je do problema.
-Vi nemate dozvolu da pogledate ovu stranicu ili izvršite ovu radnju.
------------------------------------------------------------------------------------------------
Poruka koju ne mogu da objavim je..

Ne postoji razlog koji je vredniji od ljudskih života!!
Svaki rat osuđujem!

Rusija napala Ukrajinu​

https://forum.krstarica.com/threads/rusija-napala-ukrajinu.945678/
Poruka u temi "Rat Rusije i Ukrajine" https://forum.krstarica.com/threads/rat-rusije-i-ukrajine.758827/post-44276400

Ovde je sad to Poli

To je smešno..jer tema je nova i izveštava trenutnu situaciju..
Premeštena na temu koja ima 200 strana!
To sam i ja pomislio ali je tako uvek na politici. Oni prave zbirne teme i onda kad dođe nova vest, o tome se ne može diskutovati. Ali to nije prvi put. Tako to rade moderatori tamo. Vole svaštaru, a ne razumnu diskusiju o JEDNOM događaju...

Da, spojena mi je tema, pa zato. :D
Nije trebalo spajati ,jer si izvestio o onome što se trenutno dešava.
Zato sam i reagovala komentarom na Politici,gde inače ne zalazim.
Ovo je užasna vest za ceo svet!

Na tu zbirnu temu neću ostaviti svoj komentar!!!!

Slažem se, ali kao što rekoh, tako se tamo moderiše. Ne može se pričati o novom događaju van grupne teme. Isključivo moraš pratiti kao čovek bez života svih 200 strana gde se piše 10 poruka u sekundi..

Čini mi se da se zbirne teme nigde baš ne tolerišu..Zašto samo na Politici?
Ne tolerišu se. Ali to bi trebala pitati moderatore tamo i administratore koji to podržavaju. Meni je to tako besmisleno. Otvorim temu sa trenutnim dešavanjima, a oni spoje sa temom gde ima 10.000 događaja. Jesam li ja lud da pratim? Plus se uopšte ne nadovezuju na moju temu, pričaju nešto deseto.. Užas .

Ne tolerišu se. Ali to bi trebala pitati moderatore tamo i administratore koji to podržavaju. Meni je to tako besmisleno. Otvorim temu sa trenutnim dešavanjima, a oni spoje sa temom gde ima 10.000 događaja. Jesam li ja lud da pratim? Plus se uopšte ne nadovezuju na moju temu, pričaju nešto deseto.. Užas .
S tobom baš nisam u nekim odnosima,ali ovo je zaista suviše!!Zato sam i reagovala.
Oštetili su te!!

S tobom baš nisam u nekim odnosima,ali ovo je zaista suviše!!Zato sam i reagovala.
Oštetili su te!!
Ja se i ne sećam što smo se ti i ja posvađali, srećom. Imam loše pamćenje. :D
No, na glupe stvari svakako reagujem i podržavam. To je za dobrobit celog foruma, ne samo tebe ili mene. Ubija se potencijalna diskusija. Jer ako meni ovo uradili danas, ja sutra sigurno tamo neću otvoriti temu.

Nije kačenje..samo mislim da svaki čovek ima pravo na svoje mišljenje..
Mnogo toga smo prošli.. i mislim da nam nikakav rat više nije potreban.

Pa, sama si rekla da si se zakačila...

Hoću reći da je mišljenje nebitno, ukoliko ne menja ništa ili ne utiče ni na šta.

To da li mi mislimo da je rat potreban ili ne ne menja činjenicu da li će do njega doći. Mi nismo uticali na to da li će se odvijati rat koji je kod nas bio, a ne da utičemo na UKR-RUS rat.

Back