Zašto nauka odbija da meri radioaktivnost u piramidama?

Schrodinger

Veoma poznat
Poruka
14.679
Evo pitao sam AI i priznaje da se radi o jos jednoj uobicajenoj naucnoj prevari. Kakva je to nauka koja odbija da nesto meri, moze li iko da objasni? Inicijalno pitanje je bilo da li radioaktivni materijali manje zrace u piramidama.
1712403589186.png
1712403648596.png

Poslednja izmena:
Ne treba tako govoriti, odnosno pisati. Celokupno zvanično znanje iz prirodnih nauka je nešto što je neprocenjivo na ovoj planeti i za čovečanstvo. Naravno da treba uvek ići dalje, još više saznavati. Da li postoje neka znanja koja su skrivena od većine? Naravno da postoje. Obično su to ona znanja koja bi besplatno poboljšala život ljudi. Znamo da je Tesla svojim otkrićima to hteo da uradi i da zbog pohlepe onih koji bi time izgubili svoje bogatstvo nije u tome uspeo. Ali niko nikome ne brani da postavlja hipoteze, eksperimentiše i saznaje. Evo, ti možeš da preko oglasa kupiš merač radioaktivnosti, napraviš malu piramidu od kartona sa proporcijama kao one u Egiptu i počneš sa merenjima i eksperimentima. O eksperimentima sa malim kartonskim piramidama možeš da se informišeš na internetu, ako već nisi upoznat sa time.

možeš da preko oglasa kupiš merač radioaktivnosti, napraviš malu piramidu od kartona sa proporcijama kao one u Egiptu i počneš sa merenjima i eksperimentima. O eksperimentima sa malim kartonskim piramidama možeš da se informišeš na internetu, ako već nisi upoznat sa time.

Мислим да је господин Семир Османагић извршио преко 20 неких мерења
за које многи нису ни чули !

Иначе мислим да гајгеров бројач не може да се купи
односно треба дозвола као и за оружје.

Мислим.

Evo pitao sam AI i priznaje da se radi o jos jednoj uobicajenoj naucnoj prevari. Kakva je to nauka koja odbija da nesto meri, moze li iko da objasni? Inicijalno pitanje je bilo da li radioaktivni materijali manje zrace u piramidama.
Pogledajte prilog 1526668Pogledajte prilog 1526669
zato sto su i nacnici, kao i ja , kao i cela planeta, tek sad saznali da u piramide ima radioaktivitet.
Mozda nadju i teglu ajvara pored mumije faraona.......................u danasnjem svetu , tacnije, u medijima, sve je moguce.

zato sto su i nacnici, kao i ja , kao i cela planeta, tek sad saznali da u piramide ima radioaktivitet.
Mozda nadju i teglu ajvara pored mumije faraona.......................u danasnjem svetu , tacnije, u medijima, sve je moguce.
Misli se na unosenje radioaktivnog predmeta u piramidu (bilo kakvu) i potvrdu da zraci manje nego napolju, kao sto su zakljucila zvanicno nepriznata istrazivanja
1712488029487.png

Poslednja izmena:

Back