Zasto nasi dijasporci mahom pljuju zemlje u kojima zive?

"Pljuvanje" po domicilnoj zemlji ili po Srbiji znachi , PLJUVANJE PO POLITICHKOM RUKOVODSTVU iste. Ta "tradicija" (pljuvanje) je duboko ukorenjena u Evropi , a Boga mi i shire.

To je tacno, i nije nista lose. Cak i kada je u pitanju pljuvanje koje nije pljuvanje politickog rukovodstva neke drzave.

Problem je kada je u pitanju glupo pljuvanje, pljuvanje koje veze sa mozgom i zdravim razumom nema.

To je tacno, i nije nista lose. Cak i kada je u pitanju pljuvanje koje nije pljuvanje politickog rukovodstva neke drzave.

Problem je kada je u pitanju glupo pljuvanje, pljuvanje koje veze sa mozgom i zdravim razumom nema.
Радикали све Србе ма са ког краја Балкана били гледају на Србе као на Србе, а не као примитивне и комплексашке "демократе" који називају Српске избеглице косоварима, босанцима и хрватима.

Па кколико има таквих у процентима!?
Ухватите се за пар људи који из било ког разлога почну да пљују по свему и свачему (а има и оних којима ни код мајке не би било добро)
и онда оплети по Србима!
ИИИИ.................на ТШЕГА:mrgreen::mrgreen::mrgreen:...............то лиТШи!?

Ma ne pljuju oni te drzave zato sto ih mrze i sto to stvarno misle, nego tako govore samo kad doju kuci u Srbiju, ili ovde na forumu. Valjda tako pokusavaju da opravdaju sebe pred nama koji smo ostali ovde i jedva prezivljavamo jer, pobogu, tamo gde su oni je sve je trulo kapitalisticki, ne osecaju se slobodno i vec decenijama trese ih nostalgija i vratice se oni, samo jos neki evro da zarade (ali nikako da se vrate).

НЕ МОЖЕ ОН ТО ДА СХВАТИ!
НЕ ДА НЕЋЕ, НЕ МОЖЕ!
ЖУТИЦА!
:sad2::sad2::sad2:

Кад тражиш да се наведе конкретно КО ПЉУЈЕ, нема га нигде и одмах стари комуљарски фазони НЕЕЕЕЕКИИИИ ДРУГОВИ, ОДРЕЂЕНЕ ОСОБЕ, ООООНИИ ТАААМО,...

ФАРМА НАРЕДИЛА - БОКИ ПРЕНЕО - ЕКРЕМ ОТВАРА ТЕМУ И ИЗВРШАВА!

.....

Glupo zapažanje...ja sam, na primer, liberal i ne pljujem nikoga...dobro, pljujem primitivce, ali to je valjda normalno. :D

Ајд сад ...

Да питам ја тебе,
по чему ти себи дајеш за право да било кога било како карактеришеш,
оцењујеш и процењујеш ???

Примитивци ???

Ма немој !!!

С'којим правом или ауторитетом
било кога проглашаваш примитивцем, лепоте ти ???

Ко си ти, шта си ти
па овако нешто изјављујеш (или још боље изваљујеш) ???

IZDACE NESTO .

.

To izdace nesto , je bila moja misao ranije ukoliko promenim drzavljanstvo - i nije bilo nesto ,vec izdaja mog identiteta .... Mada vise ne razmisljam tako ali ima i toga .Sto se religije tice glupost , svako ima svoju tako da ne vidim zasto neko ne bi postovao i moju .Moguce da ima i ovakvih i onakvih nismo svi isti i svako zivi sa razlicitim pogledima na zivot a i u razlicitim uslovima tamo gde je .Tu gde jesam mi veoma odgovara
ne pada mi na pamet da po tome pljujem .Drugo super mi je ovde,ne pada mi na pamet da nostalgisem , kad hocu odem dole ali ne zbog Srbije vec zbog ljudi koji su mi dragi a zive tamo .Uklopiti se ne mezes nigde ako nisi uklopljiv ,nostalgija kod nekih ljudi je veoma velika ,osim toga nisu svi sredjeni i pored toga sto su van zernije .Zbog svega toga se ljudi malko i razocaraju i tako reaguju verovatno predpostavljam.Ne mozes ti staviti sve u isti lonac ni ove iz dijaspore ni one sto zive u Srbiji !
Sto se kritika tice na neke stvari toga ima na pretek sa opravdanim razlozima naravno svugde.

Lepo ja kazem da ste vi, radikali, toliko zaostali da treba covek sve da vam crta.

Hajde, tocila, vratite se, pa pogledajte ceo post.

:hahaha1: :hahaha1:

Ali, znao sam, ma tocila su za vas doktori

ЏаволЧиЧу,

зекиш мало ???

z:mrgreen:z:mrgreen:z:mrgreen:

Иди бре па напиши неки блог,
узми неки динар од Б92 ...

Не троши своје драгоцено време на нас ....

:hahaha1::hahaha1::hahaha1::hahaha1:

ТО НЕКИ ПЕДЕРСКИ ФАЗОН, А!?

Ма јок,
БЛОГЕРСКИ ....

Рекао му онај што "Оде ..." да је то сада ИН ...

Пре подне "џеп", "шибица" и фалш парфеми,
а поподне "БЛОГУЈЕМО" ...

Е сад,
Џаволак закаснио за закуп тезге,
па може само чарапице "3 за 100" да продаје на кутији испред Душановачке пијаце ...

А поподне да "БЛОГУЈЕ"....

Ајд сад ...

Да питам ја тебе,
по чему ти себи дајеш за право да било кога било како карактеришеш,
оцењујеш и процењујеш ???

Примитивци ???

Ма немој !!!

С'којим правом или ауторитетом
било кога проглашаваш примитивцем, лепоте ти ???

Ко си ти, шта си ти
па овако нешто изјављујеш (или још боље изваљујеш) ???

off:

Zna se sta je primitivizam. Tu nije potrebno dodatno objasnjenje.

Ma ne pljuju oni te drzave zato sto ih mrze i sto to stvarno misle, nego tako govore samo kad doju kuci u Srbiju, ili ovde na forumu. Valjda tako pokusavaju da opravdaju sebe pred nama koji smo ostali ovde i jedva prezivljavamo jer, pobogu, tamo gde su oni je sve je trulo kapitalisticki, ne osecaju se slobodno i vec decenijama trese ih nostalgija i vratice se oni, samo jos neki evro da zarade (ali nikako da se vrate).
Дошла "демократија", вели запад како имамо добру про-западну власт. Милина како Србији запад жели добро, добро колико и силеџија који оптужује жртву коју је силовао да је жртва крива а не силеџија.

Дошла "демократија", вели запад како имамо добру про-западну власт. Милина како Србији запад жели добро, добро колико и силеџија који оптужује жртву коју је силовао да је жртва крива а не силеџија.

ИМАМО ЗАПАДНУ ВЛАСТ,...................."ПРОСРПКОГ" КАРКТЕРА!

da da, samo srbi uopshte ne dozhivljavaju bih, ni u kom smislu.. svak svojoj kuci, sreca pa je svi imaju. muye i rbati u federaciju bih, srbi u rs.
svi srecni, svi zadovoljni, nema rata, svak na svome.

Paz' da će vam neko aminovati etničko čišćenje .. malo ćete još mahnitati , a onda ćete vidjeti da nema od te ljubavi ništa ..

Back