Han van Zem
Buduća legenda
- Poruka
- 30.470
... u sred razgovora?
Odu i ostave nas sa sinom (engleski - seen).
Dakle, zašto?
Dakle, zašto?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja sam više puta dobio seena.Misle da tako pobedjuju...A ja svakog trenutka jedva cekam da dobijem seen
Nije, ali desilo mi se da me ostavi bez seena.A nikad ti se nije desilo da te muškarac tokom razgovora ostavi sa seen-om?
Pa čekaj, seen samo znači da je neko pročitao poruku. ZAšto bi morao/la odmah da odgovori?Nije, ali desilo mi se da me ostavi bez seena.
Au, to je baš poražavajuće. Možda da se napiše...moram da idem, nastavićemo kasnije i sl. ?Nekada i nisam zauzeta, ali mi dosadan razgovor, i onda umesto da napišem dosadno mi je, ja odem nešto pametnije da radim.
ono kad vidiš recimo na vajberu dve plave štiklirane potvrde, znači da je poruka pročitana. Na svakoj mreži imaš tako nešto da vidiš da je neko pročitao poruku. Osim ako to iksljučiš.Sta je seen?
Ne mora odmah, ali nekada prođu dani i nedelje. I onda se jave, kao E ćao...šta ćao?Pa čekaj, seen samo znači da je neko pročitao poruku. ZAšto bi morao/la odmah da odgovori?
Au, to je baš poražavajuće. Možda da se napiše...moram da idem, nastavićemo kasnije i sl. ?
Ja mislio to znaci kao poruka je dostavljena.ono kad vidiš recimo na vajberu dve plave štiklirane potvrde, znači da je poruka pročitana. Na svakoj mreži imaš tako nešto da vidiš da je neko pročitao poruku. Osim ako to iksljučiš.
Ne odgovaraš ili mu podariš seena?pa ja nekad i napišem moram da idem, ali onda osoba dešava se da nastavi.. recimo ne shvati da nisam zainteresovana. Sledeći put kada nešto napiše ja nekad ne odgovaram.
Ne mora odmah, ali nekada prođu dani i nedelje. I onda se jave, kao E ćao...šta ćao?
Na vajberu da je dostavljena je jedna plava potvrda, a dve su da je neko ušao i pročitao.Ja mislio to znaci kao poruka je dostavljena.
Sto bi pobogu javljalo da je neko procitao poruku
Pa šta to znači podarim? Ne podarim nego samo pročitam.Ne odgovaraš ili mu podariš seena?
Neko mora da prekine razgovor. Ne mora da se obavesti sa "Imam to i to, nastavljamo posle..."... u sred razgovora?
Dakle, zašto?
Ako se prekida razgovor, onda se kaže. (uopšte ne mora da znači da je u pitanju nekakav romantičan, seksualan, kakav god, odnos)Neko mora da prekine razgovor. Ne mora da se obavesti sa "Imam to i to, nastavljamo posle..."
A nekad je i bezobzirnost. U početku veze, kad se još gradi poverenje, ok je kratko napomenuti, ili staviti neku reakciju.
Imam tako neki slučaj...javi se na par meseci, pokrene razgovor i onda mi uvali seena.tu postoji neko pravilo koje sam ja ustanovila. Kada mi neko ne odgovara na prethodnu poruku, a nismo se ni videli uživo, i nismo ni u kakvoj šemi ili odnosu, ja više ne pišem. Jednom sam napisala nekome kako si, odgovorio je posle par meseci, ali ja onda više nisam odgovorila. To samo ti pokazuje koliko nekome značiš... Ali to nema veze sa ovim siin.
S druge strane, kada si sa nekim blizak, onda se dobro upoznate, i neko ima taj običaj pročita pa će ti posle uživo odgvooriti recimo, to mi onda ne smeta. Generalno, svako ima neki svoj model komunikacije, neko naprosto ne voli mnogo da piše.. Ja volim, ali kada su konkretne stvari u pitanju a ne neko blejanje.