Zašto nas žene ostavljaju same sa sinovima...

Ne mora odmah, ali nekada prođu dani i nedelje. I onda se jave, kao E ćao...šta ćao? :mafijas:

pa jeste to nepristojno. Ali nekad je lakše ne odgovoriti nego napisati nešto što bi nekoga povredilo. šta znam šta je bolje, .. ima osoba koje toliko ništa ne znače da posle jedne uljudne poruke da nisam zainteresovana za razgovor oni nastave da pišu.. tada više ne odgovaram. Šta drugo.

Neko mora da prekine razgovor. Ne mora da se obavesti sa "Imam to i to, nastavljamo posle..."
A nekad je i bezobzirnost. U početku veze, kad se još gradi poverenje, ok je kratko napomenuti, ili staviti neku reakciju.
Ako se prekida razgovor, onda se kaže. (uopšte ne mora da znači da je u pitanju nekakav romantičan, seksualan, kakav god, odnos)

A ne seen, to je nepristojno. :ljutko:

tu postoji neko pravilo koje sam ja ustanovila. Kada mi neko ne odgovara na prethodnu poruku, a nismo se ni videli uživo, i nismo ni u kakvoj šemi ili odnosu, ja više ne pišem. Jednom sam napisala nekome kako si, odgovorio je posle par meseci, ali ja onda više nisam odgovorila. To samo ti pokazuje koliko nekome značiš... Ali to nema veze sa ovim siin.
S druge strane, kada si sa nekim blizak, onda se dobro upoznate, i neko ima taj običaj pročita pa će ti posle uživo odgvooriti recimo, to mi onda ne smeta. Generalno, svako ima neki svoj model komunikacije, neko naprosto ne voli mnogo da piše.. Ja volim, ali kada su konkretne stvari u pitanju a ne neko blejanje.

tu postoji neko pravilo koje sam ja ustanovila. Kada mi neko ne odgovara na prethodnu poruku, a nismo se ni videli uživo, i nismo ni u kakvoj šemi ili odnosu, ja više ne pišem. Jednom sam napisala nekome kako si, odgovorio je posle par meseci, ali ja onda više nisam odgovorila. To samo ti pokazuje koliko nekome značiš... Ali to nema veze sa ovim siin.
S druge strane, kada si sa nekim blizak, onda se dobro upoznate, i neko ima taj običaj pročita pa će ti posle uživo odgvooriti recimo, to mi onda ne smeta. Generalno, svako ima neki svoj model komunikacije, neko naprosto ne voli mnogo da piše.. Ja volim, ali kada su konkretne stvari u pitanju a ne neko blejanje.
Imam tako neki slučaj...javi se na par meseci, pokrene razgovor i onda mi uvali seena.
A ja sam kulturan i uvek odgovorim na poruku.

Msm, čemu to čačkanje...

Back