Zašto nas je Zapad gađao kasetnim bombama i osiromašenim uranijumom? Po pravilima ratovanja i kasetne bombe i osiromašeni uranijum su zabranjeni. Da li se u svemu tome tada krila mržnja Zapada prema Srbiji?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa i Rusi i Ukrajinci je koriste.Koje godine je doneta zabrana kasetne municije, da vidimo pridržava li se Rusija 2022.
Da ti pomognem, zabranjena je oko 2008.Pa i Rusi i Ukrajinci je koriste.
Zašto nas je Zapad gađao kasetnim bombama i osiromašenim uranijumom? Po pravilima ratovanja i kasetne bombe i osiromašeni uranijum su zabranjeni. Da li se u svemu tome tada krila mržnja Zapada prema Srbiji?
U redu, a gađati kasetnim bombama civile na pijaci u Nišu) je dozvoljeno po pravilima ratovanja?Da ti pomognem, zabranjena je oko 2008.
Znači Nato nije ništa prekrišio, a BRIKS jeste
Ne znam nisam pravnik. Ali definitivno prognati 1 milion Kosovaca i Metohijaša je ratni zločin, a baš to je SNS uradio 1998/99U redu, a gađati kasetnim bombama civile na pijaci u Nišu) je dozvoljeno po pravilima ratovanja?
Ne postoji zabranjeno oružje za Amere i Izrael. Pravila ratovanja ne važe za Amere i Izrael. Tema nema smisla.Zašto nas je Zapad gađao kasetnim bombama i osiromašenim uranijumom? Po pravilima ratovanja i kasetne bombe i osiromašeni uranijum su zabranjeni. Da li se u svemu tome tada krila mržnja Zapada prema Srbiji?
Gluposti, Albanci su počeli masovno da beže sa KiM kada je počelo bombardovanje.Ne znam nisam pravnik. Ali definitivno prognati 1 milion Kosovaca i Metohijaša je ratni zločin, a baš to je SNS uradio 1998/99
SNS nije tada postojao. Ah sto vam se povampire lica, kad se vije SNS-trobojnica, sveta zastavaaa.Ne znam nisam pravnik. Ali definitivno prognati 1 milion Kosovaca i Metohijaša je ratni zločin, a baš to je SNS uradio 1998/99
Ne očekuješ valjda da vašu promenu imena shvatimo kao promenu ćudi.SNS nije tada postojao.
Arkanovci su bili pod naređenjima da cepaju pasoše i progone KosovceGluposti, Albanci su počeli masovno da beže sa KiM kada je počelo bombardovanje.
Jos cu na ovom forumu procitati da su Vucic i SNS potpisali pristup trojnom paktu sa Ribentropom i Canom u Becu 1941-ve....a baš to je SNS uradio 1998/99
Zašto bi cepali pasoše? Albanci su masovno počeli da beže u Albaniju i Makedoniju kada je počelo bombardovanje. NATO je čak gađao jednu izbegličku kolonu koja se vraćala ako se dobro sećam.Arkanovci su bili pod naređenjima da cepaju pasoše i progone Kosovce
Možeš da zamisliš koliko su i ličnog entuzijazma imali za taj zadatak, kad je počelo pravosnažno bombardovanje Zlobodana Šiljoševića 24.3.1999.
СНС није ни постојао тада али ајде, схватам да си мислио на СПС.Ne znam nisam pravnik. Ali definitivno prognati 1 milion Kosovaca i Metohijaša je ratni zločin, a baš to je SNS uradio 1998/99
Najefikasniji nacin uterivanja demokratije.!?Zašto nas je Zapad gađao kasetnim bombama i osiromašenim uranijumom? Po pravilima ratovanja i kasetne bombe i osiromašeni uranijum su zabranjeni. Da li se u svemu tome tada krila mržnja Zapada prema Srbiji?
Ciji li si klon, da mi je samo znatiNe očekuješ valjda da vašu promenu imena shvatimo kao promenu ćudi.
Pa i vi sami zovete SSP žutima dakle demokratskom strankom a SSP osnovan nedavno
under Article 36 of the First Protocol of 1977 Additional to the Geneva Conventions of 1949, depleted uranium shells are "capable of being used lawfully in international armed conflict".Zašto nas je Zapad gađao kasetnim bombama i osiromašenim uranijumom? Po pravilima ratovanja i kasetne bombe i osiromašeni uranijum su zabranjeni. Da li se u svemu tome tada krila mržnja Zapada prema Srbiji?