- Poruka
- 89.439
Očeš da te vrbujemo?Znaci vraćamo se na demagogiju pa to je vec sektaski pristup . Znaci vi online vrbujete
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Očeš da te vrbujemo?Znaci vraćamo se na demagogiju pa to je vec sektaski pristup . Znaci vi online vrbujete
Jeste tema. Zašto nas je Bog stvorio? Jel nas stvorio da uništavamoАли није тема.
Ja bih ako imate u ponudi neke koktele , plažu, palme . Ako cu isto ovako da zivim, svejedno mi je u sta verujemOčeš da te vrbujemo?
Ne moraš to gledati kroz vrbovanje. Gledaj na to kao na razmjenu perspektiva.Znaci vraćamo se na demagogiju pa to je vec sektaski pristup . Znaci vi online vrbujete
U bre al si skromna. Da hoćeš večni život, tu bi već mogli da se dogovaramo..Ja bih ako imate u ponudi neke koktele , plažu, palme . Ako cu isto ovako da zivim, svejedno mi je u sta verujem
Već smo je ubeđivali da joj je perspektiva po pitanju kuca loša..Ne moraš to gledati kroz vrbovanje. Gledaj na to kao na razmjenu perspektiva.
Nije loša samo je nepotpuna. Dobro je što ima ljubav prema životinjama. Problem je što pogrešno identifikuje razloge te ljubavi.Već smo je ubeđivali da joj je perspektiva po pitanju kuca loša..
Sad i ostale perspektive da joj nagrdimo i mnogo ćemo joj se svideti..
Ljubav nema razloge. Kad bi Bog imao razloge da nas voli, sad bi sviNije loša samo je nepotpuna. Dobro je što ima ljubav prema životinjama. Problem je što pogrešno identifikuje razloge te ljubavi.
Poješće te mečke!Не спрдај се са Божијим светитељима!!!
Да. У каквој је то вези са твојом другарицом Палестинком?Pa, napisao si da je bog rekao ljubi neprijatelje svoje tako nesto
To se pitanje tebi postavlja, pošto si ti taj citat naveo.Да. У каквој је то вези са твојом другарицом Палестинком?
Није тема овде. А то о уништавању је врло дискутабилна прича.Jeste tema. Zašto nas je Bog stvorio? Jel nas stvorio da uništavamo
ono što je za nas stvorio?
Između ostalog. Vidio bi tebe da te okruže 42 batinaša.Poješće te mečke!
Ja ti lepo obećah tamo da te čekam sa tom temom ovde. Al me nisiНије тема овде. А то о уништавању је врло дискутабилна прича.
Али, наравно, да није у реду уништавати природу коју је Бог створио.
Ја сам рекао да је Господ рекао да волимо и своје непријатеље чак, а камоли пријатеље (у ту категорију пријатеља спада Палестинка).To se pitanje tebi postavlja, pošto si ti taj citat naveo.
Не.Svako rudarenje je uništavanje onoga što je Bog stvorio. Svako.
Нзм дал ти схваташ да, као модератор, чиниш прекршај спамовања.Ja ti lepo obećah tamo da te čekam sa tom temom ovde. Al me nisi
ozbiljno shvatio.
Није свако рударење уништавање природе.Šta ne?
Prijavi me.Нзм дал ти схваташ да, као модератор, чиниш прекршај спамовања.
Objasni.Није свако рударење уништавање природе.
Ali ovo Rio Tintovo jeste.Није свако рударење уништавање природе.
Srbiju napalo 19 zemalja, pa smo od Jehove dobili isti broj divizija koliko od Manitua.Između ostalog. Vidio bi tebe da te okruže 42 batinaša.
Људи, тема није Рио Тинто. На пдф политику о томеAli ovo Rio Tintovo jeste.